Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dostac m4 spectra za free ?

zarraki666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Robiłem wczoraj konto na tej stronie, zagrałem dzisiaj kilka pełnych meczy i nie dostałem M4, ani innych rzeczy.

@Down

Jednak dostałem.

Edytowane przez Mystiker
Opublikowano

Robiłem wczoraj konto na tej stronie, zagrałem dzisiaj kilka pełnych meczy i nie dostałem M4, ani innych rzeczy.

Bo źle zrobiłeś. ;/ Miałeś zagrać JEDEN mecz i wyjść z gry, poczekać 5 minut i wtedy dostaniesz.

Opublikowano

@UP to jest bez różnicy ile razy zagrasz... po prostu po jakimś czasie musisz zrobić reloga i cieszyć się nowymi broniami .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

na 100% dziala bo 2 dni temu robilem i wszystko OK.

wejdz do gry zaloguj sie nie musisz grac mozesz poczekac 5 min i zaloguj sie jeszcze raz.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

To jest po prostu rejestracja konta. Niektórzy zakładają nowe konta niektórzy chcą wypróbować broń albo zmieniają konta. Potwierdzam to w 100% działa. Trzeba sobie zagrać wyjść z gry poczekać chwilkę i się zalogować. U niektórych trwa to dłużej a u niektórych krócej.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

@UP

Tak. To jest po prostu nowe konto. Takie samo jak byś zrobił na gamersfirst tylko, że tu jest taki bonus i dostaje się spectre 20% expa i 5% sp..

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

@Down

Jednak dostałem.

Autor tematu napisał już że dostał bronie..... A wy dalej piszecie, czytajcie posty ^_^

Nie zamykamy tematów bez zgody autora - RaVneS

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...