Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za fishbota jezeli...?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie lowie na komputerze na ktorym rowniez wkladam ksiegi na moja znacznie lepsza postac... i moge dostac banna rowniez na glowne konto gdyz sa one na innym emailu?,dostalem juz 2 banny za fishbota lecz zaden nie polecial na inne konto na emailu.

Jeszcze jedno dostalem banna na konto na ktorym wystawialem sklep z rybami lecz pewnego razu przelozylem 180kk na handlu przez moda i za to poszedl bann czy raczej nie?

z Gory dziekuje za odpowiedz,pozdrawiam :)

Opublikowano

@gamus

Z tego co ja wiem to nie banuja na ip.

@kakamil

Jesli masz glowne konto na innym emailu. To ci nie powinni zbanowac glownej.

@offtop 4 dni temu, gralem na fb i mnie zbanowali na emaila wiec nie wiem.

Opublikowano

Nie banują na ip;x Ale główne konto i tak banują. Patrzą w loga z kim najczęściej handlujesz. Potem patrzą na to konto i IP takie samo to ban na te 2 konta.

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

Najpierw banują konto na którym używałeś fishbota, pozniej sprawdzaja czy masz jeszcze jakies konta na tym samym mailu, jesli tak, to je tez banuja. Pozniej szukają innych kont na tym samym IP, jesli login albo mail będzie podobny, to je też zbanują. Na przykład: konto z fishbotem ma login: wacek i jest na mailu [email protected] a konto głowne: wacus i jest na mailu [email protected]. W takim przypadku bana Ci wlepią na oba konta. Najlepiej zrobisz, jak konto z fishbotem nazwiesz zupełnie inaczej niz konto glowne.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Up hahaah podobne loginy i banują? Człowieku... to 50% metińczyków była by zbanowana...

Wiadomości wyssane z palca.

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

@Up hahaah podobne loginy i banują? Człowieku... to 50% metińczyków była by zbanowana...

Wiadomości wyssane z palca.

Tak sie składa, że byłem w teamie i takie procedury panowały do momentu kiedy tam pracowałem. Nie łudź się, ze majac podobny login na tym samym IP i na podobnym mailu co konto z fishbotem nie dostaniesz bana takze na konto głowne.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

@paqo oj wes nie wymyslaj bo inaczej to by tam nikt nie gral i na dodatek chyba nie wiesz zbytnio o PL

@edit nigdy nie banowali na ip wiec nie potrzebnie afere robisz

Edytowane przez ryan239
Opublikowano

Nie wymyslam, bo nie mam w tym zadnego interesu. Mozecie miec zmienne IP i wtedy nie znajda was tak latwo, ale przy stalym IP poleca po wszystkich powiazanych kontach. Trade logi sa rzadziej przegladane, bo zwykly GM nie ma do nich dostepu, chyba dopiero SGM moze to zrobic. Jesli nie wierzycie, to zrobcie takie konta jakie podalem w przykladzie i sprawdzcie, czy nie dostaniecie bana na oba konta.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

@paqo

Wbij se to do glowy "NIE BANUJA NA IP!!!" i na dodatek jest pelno podobnych nickow... Liczac podobne nicki to by bylo wiecej niz 20% zbanowanych kont. Ja mam 3 postacie z podobnym nick i jakos nie dostalem bana na 3 konta tylko na 1 w ktorym jechalem na fb. Zaden do tej pory GM, SGM ani H@ zbanowal kogos na IP.

Edytowane przez ryan239
Opublikowano (edytowane)

A Ty sobie wbij do głowy, ze nie pisze o banowanie za samo IP. Kombinacja: takie same IP + podobny login + podobny mail = 100% ban. Zapewne masz zmienne IP, bądz zupelnie inny mail na tych kontach i dlatego Cie nie zbanowali.

Edytowane przez paqo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Przykro mi z mojej strony. Nie jestem w stanie CI uwierzyć że byłeś w teamie mt2 ;)

Robi się zbędny spam -.- Problem rozwiązany? ^_^

@Down

Teraz Ci wierzę.

Edytowane przez Luk@s

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

Dziekuje mam calkowicie inne ID itd np gencikpempek i 2 konto megastyle takie przyklady dalem wogole calkiem inne.... nie handlowalem z moja glowna postacia

Opublikowano

Ban na IP? Prosta sprawa, z głównego konta odwołujesz się ,że masz Radiówkę i ktoś z innych użytkowników musiał używać tego Hacka nie Ty :P. Małże podnoszone przez główną postać? Pisz ,że jakiś bot wyrzucił , a Ty podniosłeś :D.

Opublikowano (edytowane)

@paqo

Musiało się coś zmienić ponieważ już od miesiąca robie konta w schemacie [email protected](do każdego nowego konta metin2 wstawiam kropke) login do metina jakistamlogin1 (nowe konto to nowa cyfra na końcu) i hasło standard dla wszystkich takie samo ,dostałem na kilku bana ale żadnego za powiązane konta ip taki sam zawsze

Edytowane przez Kaczoorr
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/462930-innezapowied-masowego-blokowania-hackerw/

Teraz mają lepszy system i raczej trudno uniknac bana

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...