Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] do administracji

Eryk624

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

ostatnio zauwazylem ze jedyny dzial w metin2 ktory dobrze funkcjonuje to prezentacje serwerów i nic po za tym co raz mnie osob ktore chca pomagac przy stawianiu serwerow itp. moja propozycja do administracji to jakies wynagrodzenie np plusiki dla kazdego kto pomoze w danym dziale. (mowie tutaj o technikach z teamów serwerów dedykowanych) albo cos. prosze o swoje wypowiedzi a takze o pomoc od administratorów moderatorów itp. gdyz oprocz dzialu prezentacje serwerów i czasem serwery prywatne problemy co raz mnie bardzo doswiadczonych osob sie udziela.

;]

Opublikowano

No, przydało by się każdy haruje żeby takiemu jednemu z drugim zrobić, pomóż przy serwerze a tacy nawet cię nie wynagrodzą...

No ale czy ktoś musi być technikiem z dedyka? Obecnie nie mam dedyka, ani nie jestem technikiem kogoś serwera.( Właśnie nie! To się musi zmienić<3 )

Ale staram się pomagać chodź wiem że nie wszyscy są tacy i dadzą Lika, ale staram się odpisać w każdym temacie, nie nabijam sobie postów, zależy mi na likach itp. ale pomagam nawet za nic. Trudno, taki jestem :<

Ale dla mnie temat nie ma sensu.

beznazwy3mg.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...