Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka gra sprzeda się lepiej

Walus002

Która gra sprzedana zostanie w większym nakładzie ?  

112 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która gra sprzedana zostanie w wi?kszym nak?adzie ?

• Call of Duty: Modern Warfare 3
      48
    • Battlefield 3
      64

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka gra sprzeda się lepiej?

Celem tej sondy NIE JEST wybranie lepszej gry TYLKO WYBRANIE TEJ która się lepiej sprzeda(więcej jej kopi zostanie sprzedanych)

Ps. Chodzi mi tu o cały świat nie tylko Polskę.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście, że MW3, bo to zwykła sieczka dla masowego odbiorcy. I głównie ludzie, którzy grają na konsolach będą ją kupować. BF3 będzie lepsze, ale niestety sprzeda się w mniejszej ilości, przez to, że jest stworzone głównie na PC'ty.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja obstawiam, że Batlefild 3. Po tym jaka była Batlefild Bad Company 2 to ta na pewno dobrze się sprzeda.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Cóż BFBC 2 było rewelacyjne i od wtedy stałem po stronie BF'a . Gdy dowiedziałem się że BF3 nie odpali na XP przeszedłem na stronę CoD'a . Z przykrością stwierdzam że BF3 sprzeda się lepiej .

Opublikowano

cod sprzeda sie lepiej bo jest robiony pod mase, ale jest chujowy

mw2 i bc2 t gry z jednego roku

w mw2 nikt praktycznie nie gra i na 99% trybow gry nie da sie grac bo tylko w tdm ludzie graja i hc hq w bc2 serverow i ludzi jest od groma

Opublikowano

Oczywiscie MW3 , a odpowiedz prosta BF zawsze mial duzo gorsza sprzedaz. Po tym co treyarch zrobil z BO w sensie zesral pelno ludzi tej gry nie kupilo albo sprzedalo zaraz po zaupie. Teraz MW3 wychodzi i duzo wiecej osob kupi ta gre szczegolnie dzieci snajpy ktorzy nie mogli sie popisac w BO a to wielka ilosc osob. Kazdy z nich przejdzie z cod 4 i mw2 na mw3 pomijajac BO. A BF3 i tak w ta gre malo kto gra. Ludzie to kupuja i odstawiaja bo jest za wolna rozgrywka , za bardzo realistyczna , jest malo lig do owej gry pienieznych i poprostu cos jest w niej nie tak co odrzuca wiele osob.

wakow9.png
Opublikowano

Zdaje sie ze jesli nie bedzie Wersij MW3 na Pc to nie za wiele ludzi go kupie ,jednak jezeli tak jak piszecie BF3 bedzie pod PC to raczej wiekszosc osob ma Pc :D Wiec wynik jest jasny ;)

beztytuusl.jpg

10 Postuf - O

50 Postuf - O

100 Postuf - O

200 Postuf - X

500 Postuf - X

1585114601.png

WAZNE;

Masz Problem ze swoim telefonem? Mozliwe ze moge tobie pomoc ,pisz na Pw.

(Pomagam z telefonami z systemem Android)

Opublikowano

Biore BF3. Zobaczcie ten trailer premierowym BF3 i MW3. BF3 nawet na 360p wyglada bosko zreszta sami oceńcie. Ja zeby cos obejrzec na mw3 musialem specjalnie szukac filmiku 1080p.

MW3 na 100% nie bedziecie zakonczeniem fabuly.

Opublikowano

Battlefield 3 lepszy... Sprzeda się lepiej, a dlaczego? Krótka historyjka....

Battlefield 3 i COD Modernwarfare 3

-BF3- Ej cod, rozwal ten budynek

-CODMW3- ale.. ja nie potrafię!

BF3 wyciąga gnata, rozpierdala CODMW3 i budynek.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...