Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zalozylem podobny temat,ale dalej nie mam dla niego buildu ... Nie wiem bo raz jest build z warmogiem , maletem atmą berserkerami , raz inny..

Polećcie jakiś build ,ja narazie składałbym taki

Berserkerki

Phantom

Warmog

Atma

I co by tu jescze dolozyc badz zmienic?

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Jak często nie padasz to możesz coś na ad, typu blood thister albo infinity, a jak dedasz to w zależności od sytuacji, thormail albo force of nature.

Opublikowano

To czy złożyć Thornmaila czy Force of nature nie powinno być kierowane tym czy padamy czy też nie. A tym czy w teamie mamy tanka i możemy pokusić się o bardziej ofensywne itemy czy też sami powinniśmy odgrywać rolę offtanka.

Ja od Siebie polecam:

Butki Ioany, na hard cc merkurki.

Dalej Brutalizer.

Warmog lub Bashee jeśli bardziej potrzebujemy bańki&mresa a do tego Atma.

Dalej drugi item z podanych wyżej Warmog/Bashee. Można też Sunfire cape i Frozen Malleta.

I tak dalej, wyciągając jak najwięcej hp, później można z brutalizera złożyć Youmuu lub kupić , Stark's fervor również fajna opcja na olafa.

Nutka wyjaśnienia, W olafa ma przelicznik procentowy z maxymalnego hp, build cześciowo po cdr po to by spamować W healującym Nas i dającym większy dmg. W dodatku mamy do spamowania E zadające true dmg, im mniejszy cd tym lepiej zadziałamy tym w tfie, jak i 1vs1. Nie zapominając o aoe slowie z topora - Q.

Opublikowano

Znikomy aspd z berskerów jest po prostu fatalnym pomysłem na postacie takie jak olaf, noc czy xin które odgrywają role offtanków.

O ile na nocie i xinie lepsze są merkurki to na olafie mały cd jest na prawdę świetny.

Opublikowano

Ale olafem nie martwisz się o cc i możesz brać merkurki

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

merkurki tylko jak enemy maja postacie typu sion , amumu ionkow osobiscie nie probowalem ale faktycznie moga sie przydac berserki mu malo dadza im mniej ma hp to itak szybciej wali dobre by bylo troche lifesteala z bloodthristera lub latarenki jak junglujemy

ogolnie polecam junglera olafa z runkami ladnie smiga

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like