Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy dział - movies corner /anime

Dragon33

Movies corner  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Czy taki dzia? spe?ni twoje wymagania i jest potrzebny ?

• Tak
    • Nie
      0
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wpadłem na pomysł utworzenia nowego działu pod tytułem movies corner, uważam że sam dział pogaduszki nie może mieścić tak obszernego działu. W movies corner powinien być poddział (istnieje w ogóle takie słowo? xD ) o nazwie anime. Co o tym myślicie?

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Co do takiego poddziału to jestem na tak. Co do tego czy to jest przydatne- nie, bo to przecież forum przede wszystkim o grach :).

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Co do takiego poddziału to jestem na tak. Co do tego czy to jest przydatne- nie, bo to przecież forum przede wszystkim o grach :).

Według tego rozumowania cały dział pogaduszki lub fanart nie jest przydatny, a istnieje. Nie widzę przeszkody nad zrobieniem kolejnego.

//

Btw. mi chodzi o nowy dział (taki jak pogaduszki) o nazwie movies corner. Mam wrażenie, że źle się zrozumieliśmy. Coś takiego jak fanart, w ostateczności poddział w pogaduszkach.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Według tego rozumowania cały dział pogaduszki lub fanart nie jest przydatny, a istnieje. Nie widzę przeszkody nad zrobieniem kolejnego.

Skoro FA jest nieprzydatny, to po co tworzyc kolejny nieprzydatny dział. nie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...