Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Addony dla poczatkującego ?

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam. mam problem z addonami. mianowicie wklejam go wszystko porpawnie itp. przy logowaniu podczas wyboru postaci zaznacza w lewym dolnym rogu addons wybieram zeby byly dostepne a kiedy wchodze do gry wyskakuje mi co chwile jakis blad z kazdym addonem. "lua erro" . i pod minimapka napisane mam " addon loading 0%" sciagnalem takze carbonite i rowniez to samo. kiedy juz jestem w grze wchodze w interface i tam nie mam zakladki "addons" tak jak na wszystkich tutorialach wystepuje. moglby ktos mi podac link do dobrego i dzialajacego questhelpera na globalu ? pod ta najnowsza wersje 4.2.2 ? z gory dziekuje. mecze sie juz z tym od 3 dni i szukalem w necie na wszystkie mozliwe sposoby

Opublikowano

witam. mam problem z addonami. mianowicie wklejam go wszystko porpawnie itp. przy logowaniu podczas wyboru postaci zaznacza w lewym dolnym rogu addons wybieram zeby byly dostepne a kiedy wchodze do gry wyskakuje mi co chwile jakis blad z kazdym addonem. "lua erro" . i pod minimapka napisane mam " addon loading 0%" sciagnalem takze carbonite i rowniez to samo. kiedy juz jestem w grze wchodze w interface i tam nie mam zakladki "addons" tak jak na wszystkich tutorialach wystepuje. moglby ktos mi podac link do dobrego i dzialajacego questhelpera na globalu ? pod ta najnowsza wersje 4.2.2 ? z gory dziekuje. mecze sie juz z tym od 3 dni i szukalem w necie na wszystkie mozliwe sposoby

Jak sie zalogujesz kliknij addon w lewym dolnym rogu i zaznacz w okienku w prawym MPCym rogu kliknij zaznacz taka jedna opcje. Moze pomoże ;D

simply.4557.gif