Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MBot Pod Vsro servery.

Szymk0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otórz ukazała sie wersja beta mBota do Vsro serverów.

Bot działa oczywiście również pod privy na plikach vsro a właściwie to głównie do tych serverów został stworzony.

Posiada takie same funkcje jak mBot do isro czy rusro czyli ma Loop/Clientless/etc.

Botters-heaven.com/mbot-vSro

Narazie korzystanie z bota jest darmowe gdyż to wersja beta ale i tak trzeba posiadać konto mbota.

I tu tez moja prośba jako że rejestracja jest zamknięta a ja konta nie posiadam, może ktoś ma jakieś zbędne konto (nie opłacone oczywiście), w zamian moge dać Sun Kusze na serverze glorySro/ Lub 50m golda na serverze eliteSro_1 :P był bym bardzo wdzięczny jeżeli ktoś ma takie konto na zbyciu.

Opublikowano

jak ktoś opisze jak używać tego bota na Life Sro to udostepnie tej osobie slota na mbocie.

e:post pod postem-błąd, proszę kogoś, aby złączył to w całość.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Witam mam problem z tym botem od samego początku :P (oczywiscie bot nie bedzie mi potrzebny do wbijania lvla bo na takich ratach jakie są na tych privach go nie potrzeba ale gold czy drop przyda sie ^^) A wiec czy wytłumaczy mi ktos jak pozbyć się błędu " Error check sro_client file: Wrong clientsize detected. Exit application. "??

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...