Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dodanie działu Call of Duty 1.

Mensel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i proszę o dodanie Gry call of duty 1 do listy ponieważ jest wiele ludzi którzy w to grają z Polski oraz zza granic naszego kraju więc proszę o dodanie Gry call of duty 1 oraz Call of duty UO - dodatku jedynki.

Opublikowano

Całkowicie się zgadzam co do CoD1.

W związku z dodatkiem nie jestem pewien..

Co najwyżej dodałbym subkategorię dla CoD1, lecz była by tam pustka.

CoD1 nie wiele się różni od CoD1:UO, więc pytania można kierować pod jedną kategorię.

Myślę, że nie wiele by to kosztowało dodając tę kategorię.

Specjalizuję się w vCoD, a jeśli mam pomóc to na głównej dyskusji o Call of Duty znajdują się informacje o CoD8, błędnie przyporządkowany temat do istniejącej kategorii i jak się uda znaleźć to do CoD1.

Na pewno znalazł się ktoś, kto nie uzyskał pomocy, bo nie wiedział gdzie napisać.

Lecz to nie jest dobry dział.. (O ile się nie mylę ;D) Poproś moderatora o przeniesienie tutaj:

To jest ukryta treść, proszę

PS: Mensel ? Co ty tutaj robisz ;D

EDIT: Przydałaby się także sekcja 'Tworzenie Modyfikacji / Tworzenie Map / Download Modyfikacji', zapewniam, że napisałbym parę poradników dla każdej z wersji Call Of Duty

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...