Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Warcraft - Mists of Pandaria (Czyli najnowszy dodatek)

McLeoks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mists of Pandaria - nowy dodatek do World of Warcraft

z10516794Q,World-of-Warcraft--Mists-of-Pandaria.jpg

Nowe rozszerzenie nosić będzie nazwę Mists of Pandaria, przeniesie nas do tytułowej, orientalnej Pandarii i skupi na konflikcie pomiędzy Aliantami oraz Hordą. Znajdziemy w nim nową rasę, Pandarenów, nową klasę postaci, Mnicha, nowe drzewko talentów, lochy przeznaczone do trybu Challenge, a także scenariusze PvE. Dodatek umożliwi także toczenie potyczek pomiędzy zwierzętami oraz awans na 90. poziom doświadczenia. Poniżej możecie obejrzeć jego pierwszy zwiastun, w galerii natomiast czeka na Was zestaw zrzutów ekranowych. Trzeba przyznać, że nowy kontynent wygląda bardzo urokliwie i klimatycznie. A te waleczne pandy są naprawdę rozkoszne.

To nie jedyna wiadomość, jaką Blizzard ujawnił w związku ze swoim MMO. Dowiedzieliśmy się także o Annual Pass, czyli rocznym abonamencie do gry, który poza

darmową kopią Diablo 3 zapewni nam dostęp do bety Mists of Pandaria oraz odda w nasze posiadanie wierzchowca Tyrael's Charger. Subskrypcję można kupować od dziś na stronie WoWa w cenie 179,40 dolarów, płacąc z góry lub w miesięcznych ratach.

Edytowane przez McLeoks

simply.4557.gif

Opublikowano

Uhm trochę wygląda jak żart na 1wszego kwietnia, ale w związku z blizzconem jestem w stanie w to uwierzyć; o. Ciekawe...

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano
z tego co mi wiadomo to może nie być Alliantow.

Kolega mówił ( gra w WoWa od 2 Klasy podstawówki a teraz chodzi do 2 Gim. )

Będą alianci, nie martw się.

Opublikowano

Widziałem na jednym filmiku na yt że mnich będzie miał 3 drzewka , dps , tank , heal . Szykuje nam się kopia palka .

Co do dodatku myślę że będzie fajnie dla tych co grają na globcu , bo tym co grają na privach współczuję .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Od zawsze tak było ze ci z privów mają po dupie, w końcu blizzard dobrze płaci swoim programistom ;d

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Ehh... wow i monk, panda, chinski/japonski styl NIE!!! moim zdaniem to wogole nie pasuje do poprzednich dodatkow cata cos wniosl do gry ze strony fabuly, a to chyba nic (moge sie mylic)

Dla mnie jest kilka plusow:

LVL CAP 90

Dungeony

Pet Battle System

Minusy:

KLASA MONK nie pasuje mi do swiata Warcrafta ;/

RASA PANDAREN (PANDA)

NOWY KONTYNENT PANDARIA zupelnie dodany na sile

NOWY SYSTEM TALENTOW to mi sie wydaje interesujace, ale w cata jest bardzo dobry system talentow

CHINSKI/JAPONSKI klimat ktory nie wszystkim przypada do gustu

Takie jest moje zdanie wiec nie zagram w nowy dodatek : Mgly Pandarii(po polsku:D)