Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga- Temat pokazuje Zmiane muzyczki w looby i tym podobne to jest "grzebanie w plikach CA" więc za to można wyłapać bana.

Bana można wyłapać jak przeskanują ci folder z grą i sie tego dopatrzą (Najczęściej skanują jeżeli jest na ciebie jakiś report) Do niczego nie namwaiam pisze to jako ciekawostke i dla tych którzy cenią sobie odrobine luzu w grze.

Istnieje możliwość zamiany kilku różnych podkładów muzycznych na własne utwory. Zamienić można muzyczke z looby z fireteama itp.

Jak to ugryźć?

Mój Komputer- Dysk C (no zależy na jakiej partycji masz CA)- Nexon-Combat Arms EU - GAME-BGM

Każda muzyczka jest w formacie mp3 więc ze zmiana muzyczki nie jest jakoś skomplikowana.

1.Skopiuj nazwe orginalnego pliku mp3 np. muzyke z menu BGM_LOOP

2. BGM_LOOP przenieś na plupit

3.Do folderu BGM przenosimy swój utwór który ( w tym przypadku ) będzie muzyką np.Kaliber44 Plus i minus

4. nazwe Kaliber44 Plus i minus zmieniamy na nazwe BGM_LOOP i to ogólnie tyle zawsze można operacje cofnąc wywalić swoją piosenke i włożyc muzyczke z CA.

Pod jaką nazwą kryje sie dany utwór z CA?

Możemy odpalić plik i posłuchac muzyczki która tam jest myśle że poznacie dźwięki

Zombie_Ambience- Quartine Regen

I tak dalej ...

Ja np. mam muzyczke ze świąt w looby

Nie każdemu może działac mi działa. Oczywiście dodajemy swoją piosenke w formacie MP3.

Jak było to soory.

@down już nie ma minusów fajne to wygląda ktoś ma minusową reputke jak minósów dawać nie można..

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

• 4 tygodnie później...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Combat Arms] Jak zmienić muzyke w lobby itp.