Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam użytkownicy tego forum, pewnie część z wasz a przynajmniej 1/4 wie o co chodzi z moim problemem. Otóż gdy pewnego dnia siadam, odpalam minecrafta nie słysze dźwięków ? a jakiś czas temu miałem owe dźwięki Tak sound na 100% music 100%.

Oczywiście oryginał. A tu taki bajerek gdy odpalam przez pirata mam dźwięk a gdy przez oryginalny launcher nie działa ? wytłumaczy ktoś ? próbowałem przeinstalować jave - minecrafta - launcher.

Opublikowano

Na jakiej wersji Ci się to dzieje ? Miałem podobny problem na 1.8.1 też nie miałem dźwięków, muzyka leciała, ale nie miałem dźwięków. <_< Po jakimś czasie same zaczęły się włączać i wyłączać nie wiem od czego to zależało. Przerzuciłem się na 1.9.4 i wszystko normalnie działa, bo wersja 1.8.1 jest mało zoptymalizowana i ma dużo bugów. <_< :P

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Na jakiej wersji Ci się to dzieje ? Miałem podobny problem na 1.8.1 też nie miałem dźwięków, muzyka leciała, ale nie miałem dźwięków. <_< Po jakimś czasie same zaczęły się włączać i wyłączać nie wiem od czego to zależało. Przerzuciłem się na 1.9.4 i wszystko normalnie działa, bo wersja 1.8.1 jest mało zoptymalizowana i ma dużo bugów. <_< :P

1.8.1 i teraz gram tak dla zabawy w alphe najstarszą tam też nie mam dźwięków ;/