Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne]Czołgi za goldy?Które najlepsze?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mi przypadł do gustu Pz B2 (chyba tak się nazywa) heavy tank, 4 bądź 3 tieru (nie pamiętam). Polecam, chociażby dlatego, że można nim dobrze się bawić i co lepsze - pukać dużo creditsów i expa.

@Down.

Ja tam wole patyki trzepać, bo kredkami nie wypada xP.

Edytowane przez Sullyer.
Opublikowano

ja polecam Lowe zamulony ale ma kopa albo type 59 czekam osobiscie na nowego premium IS :P

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Zakupiłem sobie Pz B2.

Jest strasznie duzy,dzialo 47mm ale bardzo szybko przeladowuje,za runde czysta dostaje 9k kasy a narazie najwiecej dostalem 20k z czego 2tys na naprawe.

No widzisz, to maszyna do zarabiania kasy. ;)

Opublikowano

Mam T2LT - czołg tani, a fun z gry jest nie do opisania :)

Jedyne do czego można się przyczepić to działo, którym trzeba się nieźle namęczyć, żeby przebić takiego PzII i wieża, która mogłaby się obracać szybciej.

Zalety tego czołgu to prędkość (72 km/h i ilość amunicji (1200) no i matchmaking jest łaskawy - nie wrzuca do gry nigdy z T4 wzwyż.

Kasy wiele nim nie nabijesz, lecz w porównaniu do kosztów jakie poniosłeś po bitwie zwróci się wszystko kilkunastokrotnie.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Ja polecam Valentine ze względu na to ,że nigdy nie daje bitwy +4 tier (mi się tak nigdy nie zdarzyło) oraz to że ma extra pancerz

Opublikowano

Ja polecam Valentine ze względu na to ,że nigdy nie daje bitwy +4 tier (mi się tak nigdy nie zdarzyło) oraz to że ma extra pancerz

Pz B2 tez zawsze jest na samej górze ranku.Nigdy mi sie jeszcze nie zdazylo ze bylem na 2miejscu.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Na samym początku miałem T14 całkiem przyzwoity czołg całkiem nieźle się nim grało ;)

Później kupiłem Löwe jeszcze za 7500 monet i to jest dopiero potęga do zarabiania :D od 20k do 80k kredytów na czysto :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...