Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam olafa na wyciągnięcie ręki i nie interesuje mnie nikt inny ,tylko on. Mam sporą kolekcje ale jego mi jakoś w niej zabrakło. Jak myślicie opłaca się zainwestować to 3150 w IP jego kupno? Nie interesuje mnie jungla ..

PS. Dla morderatorów nie mam w swojej kolekcji Gravesa Riven , Xeratha - nie zamierzam ich kupować. A także LeBlanc i Irelii . Więc postanowiłem nie dać tego posta do tematu do tego przeznaczonego ponieważ 2 żadna postać prócz Olafa mnie nie interesuje.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Myślę, że się opłaca. Sam go posiadam od dłuższego czasu i jestem zadowolony. Przy odpowiednim buildzie masz sporo hp i niezły dmg. A 3150 IP to przecież nie tak dużo.

Opublikowano

Tak ale nada się na line ,bo nie lubie junglować.... Moglbys mi podac swój build?

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Olaf jest dobry na solo top jak i bot.

Jeśli chcesz build to spróbuj ten:

- regrowth pendant

- merkury/bersery

- warmog

- atma

- i teraz w zależności co potrzebujesz, np: force of nature, sunfire, guardian, (ogólnie coś tanky)

p.s. po pierwsze jest to moja propozycja buildu, a po drugie kierowałem się pójściem pod offtanka.

Opublikowano (edytowane)

A więc tak... Olaf jak za 3150 PZ to bardzo dobra postać sam nią sporo gram chociaż nie mam dopracowanego buildu.

Opłaca się na lane i także w junglę.

Build:

-Berserki

-Lodowy Młot

-Jomumu

-Widmowy Tancerz albo coś pod DMG.

Edytowane przez DUKKHA

mpcforum4everblue.jpg

"Bo MPCForum jest jak narkotyk"

Opublikowano

Najlepszy build wg mnie jest farexa ,ale zamiast warmoga dałbym frozen maleta. Czekam na dalsze odp

Opublikowano

Ja tylko podałem swój build nie dopracowany :)

Zamiast Warmoga to Młotek i będzie dobry :)

A tak poza tym kup Olafa OP Champ

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

Najlepszy build wg mnie jest farexa ,ale zamiast warmoga dałbym frozen maleta. Czekam na dalsze odp

Lecz najlepsza jest taka kombinacja: warmog + atma albo sam frozen.

Myślę, że warmog się bardziej przyda, bo raz więcej hp, a dwa na początek gry regeneracja hp się przyda. Bo po użyciu E tracisz życie. Dodam jeszcze, że E jest true dmg.

Opublikowano

Farex ,no masz racje. Ale co ma takiego frozen w sobie dobrego ? Pasywek slaby ,700 hp droższy od lepszego warmoga i to symboliczne 20 dmg, nie rozumiem tego...

Opublikowano

Doran's Shield

475

Mercury's Treads

1200

Trinity Force

4070

Warmog's Armor

3000

Atma's Impaler

2355

Force of Nature

2610

Frozen Mallet

3250

Łap bulid według mnie najlepszy dla Olafa

kamyfek1.png

ZBIERAM PLUSY :)

Opublikowano

Doran's Shield

475

Mercury's Treads

1200

Trinity Force

4070

Warmog's Armor

3000

Atma's Impaler

2355

Force of Nature

2610

Frozen Mallet

3250

Łap bulid według mnie najlepszy dla Olafa

Nie sądzie za dużo rzeczy pod HP sam gram duzo Olafem i wiem że taki Frozen Mallet mu wystarczy w ostateczności składaj Warmoga ale tylko w ostateczności :)

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

Robisz z olafa lekkiego offtanka,lecisz na szybkosz ataku i kradziesz zycia i mozesz sie wbijac w 3 ktorzy nie maja stunow :)

Jak mu kupisz Lodowy Młotek to juz ma sporo HP a go sie robi pod Off-Tanka czyli Sporo HP i Duzy DMG

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

Jak mu kupisz Lodowy Młotek to juz ma sporo HP a go sie robi pod Off-Tanka czyli Sporo HP i Duzy DMG

Co z tego jak bedzie mial duzo hp i dmg skoro dedna go bo nie ma szybkosci ataku(nie mowie o passywie)

Jak naprawde sie chce to mozna miec 3k hp 300dmg i z 40% kradziezy zycia bez skila a ze skilem to miazga + ok 50% na kryta :P

sstwc.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...