Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Instalacją

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesteś na forum z cheatami a nie support i chociaż zostawił byś ten temat w pomocy technicznej...

ściągnij inną instalkę ;]

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

Myślę, że instalka jest uszkodzona.

Jeśli chcesz zagrać w WR, to raczej musisz ściągnąć nową instalkę :P

Opublikowano

Wiec tak trzeba usunąć pozostałości po de instalacji czyli usunąć folder w którym była zainstalowana gra i zainstalować ponownie. Miałem ten sam problem....

@edit Up to nie instalka....

off

Opublikowano

Problem polega na tym że komputer miałem świeżo po formacie:( I z tond te moje zakłopotanie zaistniałą sytuacją.. Dodam też że miałem cztero miesięczną przerwę w grze i teraz sporo się pozmieniało..

Tak więc jeśli ktoś ma jakieś pewne źródło instalki to też proszę o podanie będę bardzo wdzięczny :)

Mam też małe pytanko: Mianowicie czy nie jest teraz wymagany Net Framework w wersji 3.0 bądź większej?

Opublikowano
Inną niż ze strony producenta? ciężko będzie.. :( Ma ktoś może inny pomysł?

mi znajomy pożyczył płytkę i działa ;) może znasz kogoś kto ma taką? albo kup na allegro xD

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

wywal warrocka - przeczyść rejestry i inne wpisy do windowsa ( Ace Utilities, Ashampoo WinOptimizer 6, albo ręczna zabawa) ściągnij jeszcze raz instalkę ze strony producenta, wyłącz antywirusa i zacznij instalować - potem update!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...