Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zapelnić wybrany obszar WYBRANYMI klockami ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Mam do was pytanie. Jak wypelnić zaznaczony obszar różnymi klockami? NP. Chce zeby w zaznaczonym obszarze występowały jakieś tam kolory wełny. Wiem, że taka komenda istnieje, bo widziałem na własne oczy. Chodzi mi na serverze jak coś :D

Chodzi mi o to, że np. zeby wypełnić wyznaczony obszar jednym klockiem to sie zaznacza i np. //set 1, a mi chodzi o kilka klocków.

//set 1 2 3 nie działa, więc jak ? ;)

Edytowane przez Matrixek
Opublikowano

1.Rozwiń jakoś informacje bo nic z tego nie zrozumiałem?

Ale chyba domyślam się o co ci chodzi.Zrób edita i opisz dokładniej to wtedy na 100% pomogę

gotogot.png

TETRAHYDROCANABINOL POZYTYWNY STAN NAWINĄ

....LECĄ Z MEJ GĘBY KOMULUSÓW KŁEBY....

Opublikowano

Musisz mieć drewnianą siekierę (komenda //wand chyba). Zaznaczasz klocek od którego się zaczyna pole które chcesz wypełnić lewym przyciskiem myszy a potem zaznaczasz miejsce w którym się kończy to pole prawym przyciskiem myszy. Wpisujesz //set x . X - id itemu np 1 i już. Pamiętaj musisz mieć worldedita. Liczę na +

Jak nie będziesz wiedział nadal o co chodzi to zrobię filmik.

Opublikowano

Witam.

Mam do was pytanie. Jak wypelnić zaznaczony obszar różnymi klockami? NP. Chce zeby w zaznaczonym obszarze występowały jakieś tam kolory wełny. Wiem, że taka komenda istnieje, bo widziałem na własne oczy. Chodzi mi na serverze jak coś :D

Chodzi mi o to, że np. zeby wypełnić wyznaczony obszar jednym klockiem to sie zaznacza i np. //set 1, a mi chodzi o kilka klocków.

//set 1 2 3 nie działa, więc jak ? ;)

zaznaczasz obszar najpierw prawyl potem lewym (drewniana sikierka)

a

//set 1 ,//set2 //set 3 to sa jakim klockiem ma byc (1) to id przedmiotu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...