Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Handel

Advix2210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, pomyślałem sobie że w dziale Dark Orbit przydałby się jakiś temat o handlu, chodzi mi o pytania ile co kosztuje, jeśli temat taki już istnieje to przepraszam, nie widziałem.

Podajemy:

- Serwer

- Co chcemy licytować

I czekamy na odpowiedź. Postaram się wraz z innymi graczami DO odpowiadać na wasze pytania.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@UP

Dokładnie, nie da się dokładnie określić, ale można powiedzieć ile np ty postawiłeś i kiedy, kto powiedział że trzeba dokładnie pisać???

@UPx3

Idź sobie na oficjalne, nikt Ci nie zabrania.

Opublikowano

@UP

Dokładnie, nie da się dokładnie określić, ale można powiedzieć ile np ty postawiłeś i kiedy, kto powiedział że trzeba dokładnie pisać???

@UPx3

Idź sobie na oficjalne, nikt Ci nie zabrania.

I tak temat bez sensu raz można wygrać za 1 mln irysa a raz za 300 mln przejebać, więc lipa.

@Down lepiej poczytaj co to spam i potem gadaj :)

Opublikowano

@UP

Jeśli nie masz pytań które w tym temacie należy zadawać to lepiej siedź cicho bo tylko spam robisz.

Opublikowano

@UP

Z twojego nicku widzę iż masz 5 lat to po pierwsze.

Po drugie, syf? Czyli pomoc graczom to jest syf, czyli boty to również syf, bugi to również syf, więc o czym jest to forum? Według ciebie - o syfie.

To forum nie jest TYLKO o botach, cheatach itd. popatrz sobie np na pytania raczej pytania o nagrody z GG to nie są boty, bugi...

Po trzecie, przeczytaj sobie dokładnie mój nick.

P.S. Kto to Adix?

Opublikowano

@Wszyscy

Przestańcie robić spam, ile razy mam wam mówić że tutaj też możemy rozmawiać o handlu kurwa! Nie rozumiecie neosy ?

@UP

WOW, nie wiedziałem że na MPC mamy zarejestrowanego admina DarkOrbita.

Opublikowano

zgadzam sie ze wszystkimi co mówią że to forum jest o BUGACH CHEATACH I BOTACH , jeżeli będziesz miał BUG odnośnie handlu to się tutaj nim podziel, jeżeli nie masz to nie zakładaj tematów odnośnie handlu na tym forum bo ono nie jest od tego.

ten kto mówił że sie na oficjalne forum nie logował niech sie zaloguje bo pare informacji tam można znaleźć, np tematy odnośnie cen na handlu właśnie

Maxikk wiem że zaraz przyczaisz ten temat, zamknij to bo tylko spam jest , kilkadziesiąt razy było to wałkowane i dalej "neosy" pokroju Advix2210 nie potrafią tego zrozumieć

Opublikowano

Ja jestem neosem? Lepiej spójrz na siebie, piszesz kilka postów w dziale i myślisz że już wiesz o tej grze i forum wszystko, zaskoczę cię:

Nie wiesz o tej grze NIC! A tym bardziej o MPCForum - lepiej idź sobie na jakieś mniejsze forum i tam zaczynaj bo tutaj to jedynie możesz sobie podskakiwać a w konsekwencji zginąć psychicznie...

DO MODERATORA:

Nie zamykaj tematu, takie temat przydałby się na forum MPCFORUM, może nie każdy chce zawalać sobie skrzynkę pocztową setkami maili od adminów i userów oficjalnego forum, po za tym tam zanim ktoś ci odpowie do sobie z 5 dni poczekasz...

Opublikowano

Ja jestem neosem? Lepiej spójrz na siebie, piszesz kilka postów w dziale i myślisz że już wiesz o tej grze i forum wszystko, zaskoczę cię:

Nie wiesz o tej grze NIC! A tym bardziej o MPCForum - lepiej idź sobie na jakieś mniejsze forum i tam zaczynaj bo tutaj to jedynie możesz sobie podskakiwać a w konsekwencji zginąć psychicznie...

DO MODERATORA:

Nie zamykaj tematu, takie temat przydałby się na forum MPCFORUM, może nie każdy chce zawalać sobie skrzynkę pocztową setkami maili od adminów i userów oficjalnego forum, po za tym tam zanim ktoś ci odpowie do sobie z 5 dni poczekasz...

Mówisz że się przydałby, ale jak byłem Kidem to ani razu cię nie widziałem, więc jak nie znasz działu to najpierw poznaj, potem się udzielaj... Wracaj do Metinka lepiej...

Opublikowano

Nie , wogole nie wie nic o tej grze ma zaledwie

xvnh.jpg

470 postow i nie wie nic o tej grze ...

Nie jestem żadnym administratorem ! Przeczytaj dokładnie Avatar ... Ticket Admin

Opublikowano

DO MODERATORA:

Może bym nie zamknął ale sam nakłaniasz do flamewar'u, więc co zrobisz...

Zamykam.

Masz taki sam temat na oficjalnym... Po co zaśmiecać forum o bugach botach jakimiś durnotami które znajdziesz na oficjalnym forum?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...