Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe SM - Czy jest to "W TEJ CHWILI" bezpieczne?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Czy w dzisijeszych czasach, wielkich banów, pozwów sądowych bezpieczny jest TUT darmowe SM? Bo z tego co wiem to jest to "bezpłatne" dla Amerykaninów to i dla mnie chyba też z IP amerykańskim :D ?

sygnanu.jpg

Opublikowano

To Nigdy nie było bezpieczne. Jak złapią cie ze bawisz się na Zmianie IP to masz już po koncie na 100%.

Wiec jak chcesz się w tym bawić życzę ci z całych sil powodzenia :D^^

blaaas.png
Opublikowano (edytowane)

Według mnie to jest bezpieczne, ponieważ bany lecą za nielegalne oprogramowanie w grze.

Ja już 500SM zarobiłem na reklamach (Amerykańskich) i żadnego bana nie ma.

Bo co by było jakbyś do Ameryki wyjechał albo u kolegi na kompie rozwiązywał, też masz inne IP i też niby ban powinien lecieć jak up napisali.

50% użytkowników pewnie przeczytało posta nr 1 i postanowiło go przekształcić aby napić posta.

Pozdrawiam :)

@EDIT 1

Za to będzie ban szczególnie wtedy kiedy maja byc masowe blokady kont za hacki

Co mają hacki do reklam?!

Przecież reklamy to nie jest żadne nielegalne oprogramowanie.

Edytowane przez Lord Ness
Opublikowano

Ciągłe zmiany IP są karane banem. Jeżeli zmieniasz IP na Amerykańskie to "posiedź" na Nim kilka godzin 2-3, a wtedy na pewno nie dostaniesz bana.

Opublikowano

bana jedynie możesz dostać za zmiane ip jeśli bez tego będziesz robić free sm na sponsor pay ( jeśli beda oferty) to nic ci sie nie stanie bo oni to celowo dali ;x

sygna1.png

Opublikowano

Oczywiście że możesz dostać bana jeżeli administracja mt2.pl dowie się o tym, że zmieniałeś IP w celu hackingu. Natomiast jeżeli w dobry sposób maskujesz swoją zmianę adresu IP, i nikt się o tym nie dowie, to nie ma szans na bana :).

the quieter you become, the more you are able to hear

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...