Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoż nie dawno napisałem do supportu o zwrot paru bohaterow. Dostałem maila, w którym był zawarty wzór dzięki któremu będę mógł oddać postacie. Klikając przycisk 'odpisz' odpisałem na danego maila, zgodnie z zawartym wzorem. Na pierwszą wiadomość czekałem 2 dni. Teraz od 5 dni nie wysyłają mi potwierdzenia o oddanie postaci. Czym może to byc spowodowane? Zależy mi na oddaniu bo za kilka dni mija 30 dni od zakupu i juz nie będę mógł ich oddać...

Opublikowano

Slyszalem ze postacie mozna oddac, ale trzeba czekac 30 dni i dopiero wtedy. Czy moze ja sie myle i jest to tak, ze mozna zwrocic do 30 dni?

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Tego akurat nie wiem ale sprobuj napisać tak aby oddzielnie była postać i jej skin

Gram w League of Legends

Jeśli w czymś pomogłem daj +

A jeśli w czymś mogę pomóc w sprawie LoL to napisz

Opublikowano

@Quento..

Nawet jbc. lepiej będzie dla ciebie, żebyś oddał oba oddzielnie = większy fundusz, ale ja myślę, że to nie możliwe.

@TOPIC

Ja czekalem na oddanie Xin Zhao, około 5dni. Odpisywali mi bardzo szybko, więc ja nie mogę ci pomoc.

Spróbuj jeszcze raz.

Opublikowano

Ale to nie trzeba czasami odpisać do tematu który założyliśmy na supporcie?

Bo chyba odpisując im na emaile nic nie zdziałasz ale nie jestem pewien ;p

Opublikowano

@Access

Osobiście wysłałem request o sprzedaż Nocturna, Nasusa i Shaco, czekam koło 5 dni. Może to być spowodowane okresem Świąt Bożego Narodzenia, a także refundacją run uniku, gdyż na pierwszym miejscu właśnie te zgłoszenia. Nie martw się, gdyż jeśli wysłałeś już to zgłoszenie wraz z datą zakupu postaci, a 30 dni minie postać nadal zostanie zwrócona.

@ProUser

To nie prawda, nie trzeba czekać 30 dni, mogą nawet po 2 dniach to wszystko zrobić. Z 30 dniami chodzi o to, iż postać zakupiona wcześniej niż przed 30 dniami od wysłania wiadomości do supporta nie może być zwrócona.

@Quento

Zależy kiedy ją kupiłeś, jeśli w ostatnim miesiącu to jako Pakiety. Postacie, skórki itp. zakupione wcześniej niż miesiąc przed wysłaniem zgłoszenia są nie ważne.