Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. No więc zastanawiam się nad kupnem Ireli. I mam do was pytanie czy do jest dobry champ ? czy będzie wstanie zabić kogoś. Jakiś dmg wytrzymać. Dobre i złe strony jej . Z góry dzięki ;)

Heh pomogłem ? Może mój post ? Zbieram addzj.png

sodkaninja.jpg

Opublikowano

Jest zajebista, ale musisz się umieć farmić. Po kupienie 3-4 itemków gre wygrywasz praktycznie sam

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

+dobry lifesteal

+true dmg

+ciezka do zabicia

+duzy dmg

+ma stuna

+fajne ulti ktorym mozeby dobic uciekajacego wroga/wylifestealowac sie

+dobry solo toper

+zlozysz szybko trinity i jestes op ;]

-trzeba dobrze farmic

-nie jest latwa do ogarniecia

Opublikowano

To postać, która przez całą gre jest słaba jeżeli weźmie się przeciwko niej na lane postać z mocnym early.

Irelia zdominowana w early = bezużyteczna Irelia.

Była na początku z tego co wiem uznawana z useless zanim ktoś nie zaczął nią grać na poważnie. Wiele wymaga, takie pół na pół, możesz poprawadzić gre sam, ale możesz i przegrać lane. Największą jej zaletą jest jednak to, że nawet jak ktoś cie zdominuję na amen to nie jest ona takim łatwym killem dla przeciwników mimo wszystko i zawsze wychodzisz z lepszymi statystykami w grze od innych. :P

W skrócie trudna postać do wybicia się na początku gry, ale przyjazna dla tych którzy grać nią nie potrafią.

Opublikowano

Po MOCNYCH nerfach ,dostaje nieźle w dupie na topie ,ale nadal można nią coś ugrać.

W late niesamowite silna.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

na solo topie zgniecię ją nasus \ udyr ogólnie to bez feeda mało robi po nerfach

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Bo mój kolega kupił Irelke . I mówił ,że jest beznadziejna . Smyra dmg i łatwa do zabicia. Jak grałem akali kontra irelia. razem byliśmy nafeedowani

To ja wygrałem ale na kreskach hp uciekłem :( Jak się dobrze nie zfarmi na początku to później jest free kill ?

Heh pomogłem ? Może mój post ? Zbieram addzj.png

sodkaninja.jpg

Opublikowano

Nie, ale są postacie z którymi cieżko się farmić np. taka akali. Dla mnie irelia jest jak nasus - nawet jak dostaniesz troche w dupe na początku to dobrze farmiąc i tak dalej możesz wygrać gre

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Sam kupiłem Irelię na ślepo i muszę powiedzieć, że świetnie mi się nią grało. Muszę się zgodzić, że Irelia jest słaba w early, ale jak uda Ci się na lane(polecam isc z jakims healerem i prosic o zostawianie minionów z low hp). Mało hp na początku. Trzeba coś w regena kupić. Jak szybko kupisz TF to jesteś prawie OP. Jak złożysz jakiegoś pro-builda to mówie Ci, że zrobisz kilka pentakilli. :) Moje naj staty Irelią to 39/2/17. Całkowicie OP byłem. Ma lepsze i gorsze mecze. Trzeba się nią nauczyć grać.

Polecam, Dzemikkk

reflinki

Opublikowano

ci co mówią że jest do dupy to chyba nią nie grali albo grać nią nie potrafią. nauczysz się nią grać - ciśniesz. najbardziej lubie jak ktoś wbije na mnie pod wieżę ;D

Opublikowano (edytowane)

Nie chce mi się znowu pisać bo mpc nie zapisało posta..

Dlatego, krótko, zwięźle i na temat.

Irelię lepiej wymienić na lee sina, który jest od niej po prostu lepszy.

Edytowane przez newjaa

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Mam 25 lvl i irelia gram od 5 lvl wiec masz 2 wybory co do niej

1 to robisz ja pod off-taka miecie system

2 to mozesz zrobic ja pod life steal biorąc pod uwage skila na w który dajcie ci % life steala wiec musisz sobie wybrac

Mi osobiscie sie gra lepiej pod life steala ale na poczatek zrob ja pod off-tanka

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak dla mnie Irelia to jeden wielki syf a to dlatego że nigdy nie widziałem dobrej ireli więc może i jest dobra ale wydziałem samych debili ..

Opublikowano

Nie chce mi się znowu pisać bo mpc nie zapisało posta..

Dlatego, krótko, zwięźle i na temat.

Irelię lepiej wymienić na lee sina, który jest od niej po prostu lepszy.

Lee sin perm baned na ranked, przynajmniej w moich grach. ;)

Opublikowano

Irelię posiadam i doceniłem dopiero na Dominionie gdzie nadaje się doskonale , pewnie graliście więc sami dobrze wiecie jak jest :) .

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Dokladnie zlozysz 3-4 itemy i jestes juz koks , zalezy tez jaki build , dobra farma i wogole to juz koniec dla drugiej druzyny chyba ze mega nie ogar team.

Przed chwila gralem vs nasus solo , na poczatku gangi itp i dostalem 1:0 ale pozniej juz padl 1vs1 w 10s , i praktycznie nic mi nie robil ; )

Polecam Irelia jak najbardziej.