Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Włączam grę i co trzy sekundę jest zacinka od 0,5 do 1 sek ,a w mieście chodzi tragicznie fps mam może 5 nawet mniej. Dodam tylko ,że kiedyś ze słabszym prockiem ( pentium3 1.4 GhZ ) chodziło i miałem conajmniej 30 FPS.

Procesor : Intel Pentium 4 3.0 GhZ

Ram : SDRAM/DDR 512

Karta Graficzna : GeForce Mx440

Sprzęt jest ten sam co wcześniej tylko ,że właśnie procek jest inny. Ustawienia zmieniałem też na minimalne ,ale FPS i tak się nie zwiększyło chodzi o te zacinki co 2-3 sek. Z góry dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Mam ten sam problem. Na 2 komputerach. Wcześniej maple chodziło płynnie , i nagle coś się tnie strasznie.

Próbowałem połowy tweaków , gameboostera , zmiany wyglądu xp , uruchamiania jako admin ...

Brak pomysłu na dalsze akcje :X. Procesor 3GHz 1 rdzeń , 3gb ramu , 256mb grafika.

2 + 2 = 5

Opublikowano

mam to samo ... wczoraj naparzalem az tynk ze sciany lecial ,wszystko plynnie good, dzisiaj wbijam freezy co 3-5 sekund na 1sec do 1 min, albo mnie disconektuje... nie wiem czemu. Dzisiaj byly serwery przepelnione wiec myslalem ze przez to ... Ale to raczej nie mozliwe...