Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Graj20.pl [Premium] [Survival] [No-wl] [No-lwc]

Futureczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć!

Szukasz porządnego serwera hard survival bez whitelist, cuboidów, lwc i dzieci, które nie potrafią napisać poprawnie zdania po polsku? Właśnie na taki trafiłeś :)

Typ serwera to, tak jak wyżej napisałem - hard survival. Wszyscy są tutaj równi, wszyscy mogą się zabijać i nikt nie otrzyma cuboida. Na serwerze nie ma również zasad - każdy robi co mu się żywnie podoba.

Jedyne udogodnienie dla graczy to komendy /homeset, /home i /spawn, dzięki którym łatwiej jest wrócić do swojej kryjówki. Na start zakupiliśmy 20 slotów, myślę że na sam początek powinno wystarczyć, jeśli jednak nie - dokupimy więcej. Serwer jest nowy, więc nie spodziewajcie się ogromnej ilości graczy, ale mamy nadzieję, że pomożecie nam go rozreklamować. :)

W skrócie:

Typ: Hard Survival

PvP: On

Moby: On

Zwierzęta: On

Nether: On

IP:

f6.owncraft.pl:25041

Team:

[Właściciel] Futureczek

[Właściciel] Askatras1

Zapraszam na serwer i do oceniania serwera.

Pozdrawiam, Futureczek.

Edytowane przez Futureczek
Opublikowano

hard survival ?

To czemu jest /home ? i /spawn ?

jak surviwal i do tego jeszcze HARD to bez komend całkowicie ;)

Opublikowano

Może i masz racje, ale tak jak napisałem, są to jedyne udogodnienia, żeby zachęcić graczy. ;) Mam nadzieję, że wbijesz do nas?

Opublikowano

Jednak myliłem się co do Askatrasa - myślałem, że to ktoś porządny a to zwykły idiota, który nie potrafi się ogarnąć.. Niby ma 27 lat, a zachowuje się gorzej jak 10latek.

Odchodzę z ekipy tego serwera..

Do askatrasa - serwer możesz sobie zatrzymać na pamiątkę.. i tak ma już zje*ałeś już opinie.

Cya.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...