Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ... Mam bardzo dziwny problem z klawiaturą .... grałem w minecrafta asz tak nagle jak klikam E ( ekwipunek ) włącza mi się start to ale nie przejmowałem się tym i dalej grałem i potem wyłączyłem minecrafta i wchodze na neta i chce coś napisać to się poprostu nie da ... kiedy kliknołem np. W no to włączało mi się jakieś zapisywanie jak klikłem S to mi się właczały karty w mozilli .... no i się wkurzyłem mówie robie formata no i podczas formatu musiałem kliknąć ENTEr klikam i nic to daje F3 no i normalnie działa a takie coś jak R itp. już nie działa no to wziołem se klawiaturę od kompa taty no i normalnie fajnie działa nic się nie dziejie a na tamtej tak nagle pszestała się pieprzyć ... dodam że diody świecą normalnie tylko Num Locka sie nie da wyłączyć poprostu większość przycisków tak nagle pszestała działać dziwi mnie to bo narazie dostałem od rodziców kieszonkowe ale wydałem i nie mam za co kupić nowej klawiatury a tacie musze oddac bo on też ma sprawy ...... więc bardzo prosze o pomoc

Za pomoc daje " hmm sami wymyslicie tylko nic związane z PLN :D

. .

Opublikowano

Może Ci się klawiatura popsuła ? Nie wpadłeś na to ?

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

Kurwa, interpunkcję wymyślono po to, żeby jej używać.

Żeby nie było offtopu:

Przeczyść styki klawiatury, może się osmoliły albo wymień kable na modelarskie bo te chińskie to gówno, mają strasznie duży opór.

RAsfepN.png
Opublikowano

też tak miałem wyrzuć klawiaturę i kup w tesco za 20 zł to chyba nie duży koszt nie ? :)

Opublikowano

Ej teraz to już naprawde dzwine podlanczylem tą niedziałająca u mnie kalwiature na komputerze taty i poprostu bez problemu działa ?? D:

To u taty działa a na moim komputerze nie .... Tata chce swoja kalwiature bo sie do niej przyzwyczaił a mojom nie chce .... Więc co jest .. .

. .

Opublikowano (edytowane)

Ej teraz to już naprawde dzwine podlanczylem tą niedziałająca u mnie kalwiature na komputerze taty i poprostu bez problemu działa ?? D:

To u taty działa a na moim komputerze nie .... Tata chce swoja kalwiature bo sie do niej przyzwyczaił a mojom nie chce .... Więc co jest .. .

Witam ... Mam bardzo dziwny problem z klawiaturą .... grałem w minecrafta asz tak nagle jak klikam E ( ekwipunek ) włącza mi się start to ale nie przejmowałem się tym i dalej grałem i potem wyłączyłem minecrafta i wchodze na neta i chce coś napisać to się poprostu nie da ... kiedy kliknołem np. W no to włączało mi się jakieś zapisywanie jak klikłem S to mi się właczały karty w mozilli .... no i się wkurzyłem mówie robie formata no i podczas formatu musiałem kliknąć ENTEr klikam i nic to daje F3 no i normalnie działa a takie coś jak R itp. już nie działa no to wziołem se klawiaturę od kompa taty no i normalnie fajnie działa nic się nie dziejie a na tamtej tak nagle pszestała się pieprzyć ... dodam że diody świecą normalnie tylko Num Locka sie nie da wyłączyć poprostu większość przycisków tak nagle pszestała działać dziwi mnie to bo narazie dostałem od rodziców kieszonkowe ale wydałem i nie mam za co kupić nowej klawiatury a tacie musze oddac bo on też ma sprawy ...... więc bardzo prosze o pomoc

Za pomoc daje " hmm sami wymyslicie tylko nic związane z PLN :D

Klawiatura wyczuła jakie błędy na niej popełniasz i postanowiła że dla takiego debila pracować nie będzie

Naucz się pisać a klawiatura znowu będzie działać

Edytowane przez Nastic
Opublikowano

Twój komputer przestał "tolerować" tą klawiaturę, miałem tak, musisz poprzestawiać w biosie ( Sam tego nie rób ) z high speed na Full speed.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Sorki na błędy z tą 2 klawiaturą mam problemy z pisaniem bo to nie jest polska klawiatura ...

Jak mam to przestawić ?? W 1 gimn miałem 6 z informatyki i wogulę idę w kierunku informatyk więc cośtam wiem na temat gtrzebania w BIOSIE jak możesz to napisz jak mam to zrobic co kliknac itp :D

. .