Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan.com

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. MAm pytanko. Czy jak wypelnie formularz jednej z reklam to bd mogl zaraz znowu to zrobic i dostane pointy?

Albo jak sciagne gre czy co tam (dostalem juz raz za nia pointy) to moge sciagnac jeszcze raz i dostane pointy ?

Opublikowano

Lol. to bez sensu... ja juz wszystkie darmowe reklamy wypelnilem... i co dalej mam niby zrobic ? nawet na premke nie zarobilem.

Opublikowano

bo to nie mam sensu - ludzie piszą że na premki zarabiają itp ale jakoś więcej jest tych którym się nie udało - ja klikałem , wypełniałem i ch....

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

no działa to naprawde ja zarobilem 3x 24h i 2 razy 3 dni premki. sciagnij program do zmiany IP i rob jest serio łatwo tylko trzza troche angielski znac i posiedziec przy tym troche...

Opublikowano

takich tematow bylo juz od zaje....,czytajcie forum-chyba ono od tego jest.

Sciagnij sobie hotspot shield i bedziesz mial z 20 stron reklam,pozatym to nic trudnego ja juz mam 6 szt bronz 30,gold na 10 dni- 5 szt.

wystarczy tylko chciec.