Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]Serwer dedyk [SURV][1.8.1][24/7][WL-OFF][40 slotów]

Terezjasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server do DUPY! Admin gra na creative i zabija z luku, potem oddaje rzeczy innym graczom. Jest jakies miasto jest cuboid ale ni ema lwc i kazdy otwiera skrzynie.

Bawią się też komendami i falsebookiem zmieniajac noc w dzien, a dzien w noc.

Serwer dla totalnych idiotow.

Daje wam wielkiego minusa, radze wam zrobic to samo.

Opublikowano

Server do DUPY! Admin gra na creative i zabija z luku, potem oddaje rzeczy innym graczom. Jest jakies miasto jest cuboid ale ni ema lwc i kazdy otwiera skrzynie.

Bawią się też komendami i falsebookiem zmieniajac noc w dzien, a dzien w noc.

Serwer dla totalnych idiotow.

Daje wam wielkiego minusa, radze wam zrobic to samo.

Po pierwsze- Uspokój się

Po drugie- Nie wiem na jakiego admina trafiłeś, że zabijał Cię z łuku i okradał, ale na pewno nie robił tego bez powodu, a nawet jeśli, to zapewne już go nie ma

Po trzecie- to, że narzekasz na brak LWC oznacza tyle, że nie umiesz pomyśleć jak ukryć skrzynię, a to raczej wielkim problemem nie jest...

Po czwarte- Skoro serw dla "totalnych idiotów", to pozdrawiam wszystkich "idiotów" którzy ciągle dołączają się do rozgrywki na serwie i mamy z nimi świetną zabawę (zdarzają się wyjątki, przyznaję...)

Po piąte- Nie radź wszystkim jak mają oceniać serw, bo nie wszyscy podzielają twoją opinię. Mi np. na tym serwie się świetnie gra, panuje głównie miła atmosfera, nie ma durnej white-listy, czy oczekiwania przez miesiąc na wydzielenie działki...

Po szóste- To raczej normalne, że Admini grają na Creative Mode, w końcu są Adminami O_o?

Po siódme- Zamiana nocy w dzień następuje zwykle na wniosek użytkowników serwa, i po zatwierdzeniu przez kilka innych osób, CHYBA ŻE jest to jakiś szczególny wypadek (np. brak jedzenia, 1 serce i 250 kratek od domu, a nagle zaczyna Ci się noc...)

Po ósme- Nie mogę się doczekać reaktywacji serwa :D

mca.png

mca.png

Opublikowano

Ludzie, nawet jeśli niektórzy admini mają po 12 lat, to co z tego? Zarządzanie serwem idzie Im całkiem sprawnie i widać, że są to ludzie inteligentni i ogarnięci w temacie. Do serwera dołącza coraz więcej osób i ogarnięcie wszystkich naraz jest coraz trudniejsze, dlatego mogą pojawiać się pewne problemy.

Póki co serw jest chwilowo z niewiadomych przyczyn OFF

mca.png

mca.png

Opublikowano

[quote name=elo :D' timestamp='1319393260' post='3345666]

nie dziala ale i tak pojebany! bo gral moj brat

ale pojebany!

ja pier

Ale ty nie grałeś. I co teraz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...