Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ps3 czy Xbox360

Fire0wner0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tak ja w temacie co lepsze na pierwsza konsole ps3 czy Xbox360 dodam ze nie znam sie na konsolach wiec jak ktos mogl by mi opisac

pare funkcji i doradzic co lepsze , i jeszcze jedno pytanie co to jest kinect ??

Daj + to nic nie kosztuje

Opublikowano

Według mnie lepsza jest konsola Sony czyli PS3 : )

Dlaczego?:

Nie płacisz za grę przez internet ; )

Co do kinect'a:

Kinect to coś jak PS Move czyli kontroler ruchowy : )

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

PS3, jeżeli potrzebujesz konsolę, nie tylko do grania, to jest to dobra inwestycja.

Gry są tanie, a jeżeli lubisz poskakać przed ekranem, to tak jak poprzednicy pisali, ps move jest super ;)

Opublikowano

Polecam PS3:

-Gra multiplayer za free

-Tani sensor ruchu (Ps Move)

-Lepszy design menu

PSNid:

GoperPL

Chętnie zagram na PS3 multi w:

Battlefield 3

Opublikowano

Oczywiscie ze PS3 czemu a tu masz powody :

- Łatwe menu, na pewno ogarniesz,

- Ps move jest lepsze od kinecta czemu : Jest precyzyjne jak w realu nie ma zadnego opoznienia i mozna grac w fpsy itd a na kinect spozniony zaplon jest i mniej gier ^.^

- Grasz za darmo przez neta , a na xboxie musisz kupowac abonament to ja juz wole kupic sobie jakies 3 gierki ^.^

- Przeglądarka internetowa, więcej gier , lepsze exclusivy, BD, 3D , cichsze, ładniej wygląda na komodzie ^.^, orginalniejsze ii wymieniać dalej ?

RMCF

Opublikowano

Xbox jest lepszy ;)

Dlaczego?:

Nie płacisz za grę przez internet ; )

Co do kinect'a:

Kinect to coś jak PS Move czyli kontroler ruchowy : )

Xbox live jest bardziej rozbudowane i lepsze, więc jest za co płacić :)

Gry są tanie, a jeżeli lubisz poskakać przed ekranem, to tak jak poprzednicy pisali, ps move jest super wink.gif

Poruszać rękami, przy kinekcie można poskakać

Oczywiscie ze PS3 czemu a tu masz powody :

- Łatwe menu, na pewno ogarniesz,

- Ps move jest lepsze od kinecta czemu : Jest precyzyjne jak w realu nie ma zadnego opoznienia i mozna grac w fpsy itd a na kinect spozniony zaplon jest i mniej gier ^.^

- Grasz za darmo przez neta , a na xboxie musisz kupowac abonament to ja juz wole kupic sobie jakies 3 gierki ^.^

- Przeglądarka internetowa, więcej gier , lepsze exclusivy, BD, 3D , cichsze, ładniej wygląda na komodzie ^.^, orginalniejsze ii wymieniać dalej ?

No więc tak

- Menu w Xboxie można powiedzieć że jest jeszcze łatwiejsze do opanowania

- Ale za to w kinekcie sterujesz ciałem

- Już o tym mówiłem

- Te bajery jak przeglądarka to jakoś niepotrzebne, xbox też jest bardzo ładny :>

Ps. Nie chce tu rozpoczynać żadnej wojny, po prostu wyraziłem swoją opinie. Porównywanie Xboxa i PS to tak jak porównywać FIFE i PESa, Call of duty i Battlefield i tak dalej :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...