Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer NO WL, VPS, Bez lagów! RolePlay + FreeBuild

Ciesli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy na serwer free build + roleplay minecraft [start 17.10.2011]

Informacje o serwerze:

IP serwera: 178.63.38.211:25565

SerwerMinecraft 24/7

- Aktywni admini

- Miła atmosfera

- Pomoc na serwerze!

- 30 slotów

- Dobry hosting, stawiany na VPS

- Free build, działki 15x10 za darmo!

- NIE WL! NIE Hamachi! Dedyk z prawdziwego zdarzenia!

Działkę można uzyskać pisząc do admina lub moda, którzy są bardzo często dostępni na naszym serwerze.

Miasto, jak i serwer cały czas się rozwija. Pracują nad tym bardzo intensywnie modzi i admini ;) Każdy gracz może zakupić pakiet ułatwiający grę. Zapraszamy!

Screeny:

Opublikowano (edytowane)

Wszyscy którzy chcecie wejsc na ten serwer, od razu wam mowie ze wchodzac na niego tylko stracicie swoj czas jako iz admini maja taki wysoki poziom inteligencji ze za znalezienie czegos wartosciowego w za szybkim czasie rowna sie ban dla was.

Zabawna historia, ja i moj kolega postanawiamy wybudowac podziemne miasteczko, umawiamy sie ze on idzie kopac a ja bede budowal. Wiec zaczynamy, on poszedl kopac, znalazl zelazo, wegiel, troche zlota i lapisa po czym doszedl na poziom 13, czyli tam gdzie diamenty sa najbardziej spotykane. No wiec gramy juz 2 godziny po czym moj kolega o nicku Poczesany znajduje diament, na to admin serwera, Niko971 odwiedza poczesanego a nastepnie tepa sie z powrotem, za 3 minuty nastepna wizyta, tym razem bez ostrzezenia niko zaczyna naparzac w Poczesanego po czym on teleportuje sie do domu. Wraca kopac i po kilku sekundach dostaje bana, za co? za x-ray! i za to ze kopie w ociemku. O ile kazdemu wiadomo to jak sie podwyzszy pasek jasnosci w opcjach w minecraft to mozna kopac bez pochodni ale pan Niko widocznie tego nie rozumie!

Nastepnie po kloceniu sie z szanownym adminem, mowi mi ze mnie tepnie zebym zobaczyl, kiedy pytam sie kiedy to zrobi i czy wogole to zrobi, odpowiedz brzmi NIE.

A tu dowodzik:

http://imageshack.us...11019193417.png

Po tej seri zdan otrzymuje bana. Bo pan admin jest taki mily ze nie potrafi przyznac sie do bledu.

A tu rzekoma technika x-raya jaka poczesany kopal, zwana branch mining:

xxx

Tak wiec nie wchodzcie na ten serwer, bo malo ze tam dzieci metina graja to jeszcze administracja nie ma mozgu.

Pozdrawiam smile.gif

//zakaz filmów z yt

Edytowane przez Samyy
Opublikowano (edytowane)

chciałbym zauważyć parę nieścisłości i dużo uogólnień ;) po 1. Ja np nie gram w żadnego metina ;] po 2. mam mózg drogi kolego, Twój kolega (czyt. poczesany) jest już znany i na innych serwerach z powodu Xraya ;) Konkretnie nie wiem o co wam tam chodzi ale z tego co wiem to mnie żadne takie typu techniki z wersji 1,1 nie interesują, po któryś tam jest wyraźnie napisane że nie przeklinamy, nie obrażamy na serwerze z tegoż powodu poszedł kick następnym razem ban na 2 minuty ;) Nie wiem jakie tam były zdarzenia konkretnie ale każdy niech odpowiada lepiej za siebie :)

Dziwne bo dostalem bana na zawsze za to ze ze nakrzyczalem na admina ktory nie mial zadnych dowodow na x-ray, poza tym skoro jest znany na innych serwerach, to pokaz dowody skad masz takie informacje.

Poza tym podobno macie anty x-ray na serwerze, to skoro poczesany mial x ray bo znalazl diament po 2 godzinach przy lawie to czemu ten rzekomy anty x ray go nie zbanowal?

Aha i dowody chce w postaci zdjec z ekranu, napisac to ja tez moge sam :)

Dodatkowo techniki kopania moga cie nie interesowac, ale zeby dostac za nie bana to trzeba miec leb zryty, tak jak ty i twoj kolega admin.

Tak obrazalem twojego admina, zgadzam sie, ale on sam popelnil masakryczny blad i malo tego ze mial mi pokazac dowody (zaprowadzic do jaskini gdzie poczesany kopal) to gdy zapytalem sie ponownie dostalem duze NIE, tak jak widac na screenie wyzej :). I odpowiadam za siebie, i za innych ktorzy szukaja dobrego serwera. Ostrzegam ich ze szkoda czasu na wasz 'serwer'

Edytowane przez Patryk2346
Opublikowano
każdy ma swoje zdanie ;) Jeśli Ci się u nas nie podoba no to jest wiele innych serwerów, a u nas graczy jest pod dostatkiem :P

Po co zbaczasz z tematu?

Poprosze dowody na x-ray i na to ze poczesany jest znany na wielu serwerach za x-ray, wykladaj dowody, i mowie o dowodach a nie o napisaniu:'ma x-ray i tyle'

• Dodaj nową pozycję...