Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Ticket !

saauron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam dla was ticketa bo wiele osób mnie oto prosiło, dzięki któremu oddelevelowano mnie z 1 na 64 :)) (nick saauron sprawdzcie)

Napisałem go tydzień temu po masowym dlvlu wielu dobrych graczy licze że was też odbanuja :)

:

Hello g1 why my account "tutaj nick" get dlvl ???

I never play something like powerleveling and when i today wanna play warrock i have 1 lvl not "lvl" and "procent" %. Pls give me my level ! I never use cheats and I refer many hackers in this game and olso i buy many g1c and prems.

Write me fast.

Krótko zwięzle i na temat :)

Licze na +

ZBIERAM

PLUSY

Opublikowano

Znajomość języka angielskiego na poziomie klasy 6 szkoły podstawowej. Nawet nie znasz czasów. OMG

Ja tam daję minus, bo to, że Ty miałeś farta, nie oznacza, że pozostali gracze po wypisaniu steku tych bzdur zostaną odbannowani.

@EDIT tak zminisujcie mnie dzieci, które zamiast pouczyć się chwilę na lekcji angielskiego wola myśleć o Metinie i Tibii. Teraz to wychodzi, a w przyszłości zaważy na czymś ważnym. No, ale to wasza sprawa.

@DOWN

Moderator pomyśli, że jesteś niedorozwojem, który ang. uczył się z gier komputerowych lub calośc przetłumaczył w translatorze.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

@2UP A co może powiesz mi że tego nie da się kompletnie zrozumieć ??

@UP To raczej nie było miłe to z tym anglikiem..... Dla mnie ticket napisany OK może parę błędów ale jak ktoś to przeczyta to w 100% zrozumie.... to nie jest na ocenę ;)

@TOP Przyda się ja mam 35 lvl mam nadziej że mi nie zbanują xD + masz

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Pasjonat
Opublikowano

Mi rowniez udało się na jednym z kont odzyskac lvl i to znaczny :)

Oczywiscie napisałem ze kupiłem wiele g1 i premek i jesli bede miał zaczac od zera

to zabieram swoje pieniadze i odchodze.

i dodatkowo napisałem ze expy bez killa pochodzą z zombie mod na ktorym spedzałem mnostwo czasu.

No i sie udało.

Oczywiscie sa oni nieco opoznieni w rozwoju bo mialem dwa konta na ktorych grałem identycznie

jedno ma znow wysoki lvl a drugie calyc zas 1 lvl.

Wiec nie wiem czym oni sie kieruja :)

Tyskiepl ma znow swoj lvl

Pozostawiam bez komentarza...

Łam zasady.

ca6e13cfa8ed.gif

Opublikowano

Jak każdy napisze to samo to się w końcu skapną, i powiedzą , że Polacy to nie do rozwoje i muszą kopiować tickety...

@imnubbb

Sam napisz poprawnie, a nie paszczysz na innych, że źle napisali.

@CODER_BEST

Lepiej jednak było by napisać to estetyczniej, a nie jakieś słowa gdzie można to przetłumaczyć tak:

Ja nigdy grać coś lubię plvl ...

Masakra.. Ale oni wystarczy, że zobaczą nick i lvl jaki ktoś chce + czy kupowałeś premiki g1 i automatycznie przywrócą ;p

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Przetłumaczyłeś to w translatorze a on tak wyszukuje słowa napisane jest ok :)

Dzięki dla tych co doceniają to, wstawiłem bo niektórzy prosili nie karze wam pisać :/

ZBIERAM

PLUSY

Opublikowano

Jeśli ktoś mnie poprosi to mu mogę napisać normalnego Ticket'a. Nie gram w Inter'a dlatego nie zakładam tego typu tematu.

Ale musisz przyznać, że tego typu język wskazuje na braki edukacji. Rozumiem, że to twój kolega z gimnazjum, ale jak juz HackerX odejdziesz od kompa to zrozumiesz, że j. angielski Ci się przyda w życiu.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Dla tych co w ogóle nie trawią angielskiego na pewno się przyda.

Może i jest napisane Kali jeść Kali pić ale sens G1 spokojnie zrozumie.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Jak dla mnie ticket dobry, masz +. Ja z niego nie skorzystam, bo w ostatnim czasie nie grałem i nie dostałem dlvl.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

na stronie u góry po prawej masz support kilasz i potem po lewej masz email us i piszesz ;) liczę na plusa

na stronie u góry po prawej masz support kilasz i potem po lewej masz email us i piszesz ;) liczę na plusa

ZBIERAM

PLUSY

Opublikowano

:edit

chyba mi sie udalo wyslac mam nadzieje za mi oddadza moj 48 lvl bo jak nie to koniec wr na zawsze! oczywiscie masz +

Opublikowano

:edit

chyba mi sie udalo wyslac mam nadzieje za mi oddadza moj 48 lvl bo jak nie to koniec wr na zawsze! oczywiscie masz +

Dziecko przecież ty jechałeś na Chamsach na cqc masz taki sam nick w WR jak tutaj. Niech lepiej nie oddawają Ci tego konta. Naucz się grać bez hacków nobie.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Ja czekam już dwa dni i jeszcze mi nie odpisali. Ile w czekaliście?

@UP; weź sie ogarnij bo masz pewnie 12-13 lat i piszczący głos , a przed komputerem udajesz bardzo dorosłego i odpowiedzialnego kolesia. Chyba nie wiesz od czego jest te forum.

icon_ban.gif
Opublikowano

Ja czekam już dwa dni i jeszcze mi nie odpisali. Ile w czekaliście?

@UP; weź sie ogarnij bo masz pewnie 12-13 lat i piszczący głos , a przed komputerem udajesz bardzo dorosłego i odpowiedzialnego kolesia. Chyba nie wiesz od czego jest te forum.

Ja tu zaglądam, bo jest dział Warrock Korean. Użytkownicy forumplayspan eu zaglądaja do pomocy technicznej i nowinek związanych z WR. Rozumiem ludzi, którzy przychodza po hacki, ale umieją grać i ta gra ich wkurza(ciagłe laggi, dużo hacków). Nie rozumiem natomiast jak noob, który ma ten sam nick w WR co na forum chce odzyskać konto na którym hackował, a nie siedział na OPK roomach. Jestemproo jak nie wiesz o co chodzi to po co się odzywasz kidzie ?

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Ale jak pewnie zauważyłeś to nie jest dział Warrock Korean. I niestety ja też należę do tej grupy ludzi którzy potrafią grać normalnie ale grają na hackach, ponieważ normalnie nie da sie grać już w tą gre, bo jest tak już doszczętnie zniszczona. I skąd wiesz że to on hackował? Może jakiś koleś zobaczył nick tego kolesia co hackował w wr i mu sie spodobał to sobie zrobił taki sam na forum (chociaż w to nie wierzę), ale nie powinieneś na niego tak naskakiwać bo on chce żeby mu pomóc odzyskać konto.

I może piszmy na temat bo po co komu nie potrzebny warn?

icon_ban.gif
Opublikowano

Ja tu zaglądam, bo jest dział Warrock Korean. Użytkownicy forumplayspan eu zaglądaja do pomocy technicznej i nowinek związanych z WR. Rozumiem ludzi, którzy przychodza po hacki, ale umieją grać i ta gra ich wkurza(ciagłe laggi, dużo hacków). Nie rozumiem natomiast jak noob, który ma ten sam nick w WR co na forum chce odzyskać konto na którym hackował, a nie siedział na OPK roomach. Jestemproo jak nie wiesz o co chodzi to po co się odzywasz kidzie ?

@edit

cos ci napisze gowniarzu jak piszesz ze gram na chamsach to udowodnik mi to! Jak by mnie zlapali ze hakuje to dostalbym bana a nie dllvela a wiec sie kurwa nie udzielaj i jak ci cos nie pasuje to nie graj i nie wchodz na ta stronke, bo piszesz bzdury. (jestempro dzieki za wstawienie sie za mna.) Jak chcesz sobie popisac jakies wywody to wez kurwa kredki z tornistra i pomazgaj po bloku rysunkowym

Opublikowano

@edit

cos ci napisze gowniarzu jak piszesz ze gram na chamsach to udowodnik mi to! Jak by mnie zlapali ze hakuje to dostalbym bana a nie dllvela a wiec sie kurwa nie udzielaj i jak ci cos nie pasuje to nie graj i nie wchodz na ta stronke, bo piszesz bzdury. (jestempro dzieki za wstawienie sie za mna.) Jak chcesz sobie popisac jakies wywody to wez kurwa kredki z tornistra i pomazgaj po bloku rysunkowym

leciałes na każdym roomie nobie :) Wszyscy 40+ kickali Cię, bo wiedzieli, że masz gps'a. Nawet nie umiales sie "tajniakować" leszczu. Dostałes dlvl, bo nikt nie wysyłał ticketa na Cb. Nie mów, że nie hackujesz, bo połowa twoich postów znajduje się w dziale hacki,bugi,mody. A co do tego, że jestem dzieckiem to wysyłam Ci na privie mój nick na Skype'a. Pogadamy sobie czy sie boisz kidzie?

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...