Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kick postaci na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam problem na swoim serwerze. Po 1 miesiącu postanowiłem zagrać na swoim serwerze. Normalnie się odpala, łączy, w grze mogę sobie stać ile wlezie. Ale jeśli się raz poruszę/walne/zabiję coś, to od razu kick z serwera. Próbowałem postawić od nowa ale ten sam błąd. Dodam, że nie mam żadnych broni z wysokim dmg.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Może być wiele problemów. Jednym z nich to może być twoja baza lub porostu tak jak UP napisał że pliki serwera. Sprawdź jeszcze czy masz odpalone wszystkie porty.

. . .. . . :D

Opublikowano

Może być wiele problemów. Jednym z nich to może być twoja baza lub porostu tak jak UP napisał że pliki serwera. Sprawdź jeszcze czy masz odpalone wszystkie porty.

wiesz, używam sf2010 od mcncc i wcześniej mi wszystko śmigało. Ściągnąć inne pliki? Jakie stabilne polecacie?

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

ja polecam pliki sf 2010 od mcncc przerobione przez AreYouKidMe . (zrobiłem tuta ze spisem itp, zobacz tam i wybierz sobie :D )

Czekam na

Pliki by Badar !!

:)

Opublikowano (edytowane)

Każdy pisze "Polecam, polecam, polecam.." On pyta o rozwiązanie problemu a nie o download plików serwerowych.

Zdejmij cały ekwipunek i spróbuj biegać. Ubierz miecz na 1 poziom i spróbuj nim atakować. Nie powinno wyrzucać. Jeżeli będzie

to w config ustaw bodajże: CHECK_MULTIHACK: 1 na 0

A dlaczego cię wyrzuca na nowym EQ? Domyśl się sam...

Edytowane przez Nigahiga

50596142255057180250.png

Opublikowano

Każdy pisze "Polecam, polecam, polecam.." On pyta o rozwiązanie problemu a nie o download plików serwerowych.

Zdejmij cały ekwipunek i spróbuj biegać. Ubierz miecz na 1 poziom i spróbuj nim atakować. Nie powinno wyrzucać. Jeżeli będzie

to w config ustaw bodajże: CHECK_MULTIHACK: 1 na 0

A dlaczego cię wyrzuca na nowym EQ? Domyśl się sam...

Nawet po zmienieniu Check'a gdy chodze na golo to mnie kicka. ma ktos jeszcze jakies pomysly?

I WANNA BE ME ME ME