Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Kills for spec

tuubaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zaproponować Wam "wymianę" będzie ona polegała na tym że dam Wam się zabić ileś razy a Wy wręczycie mi za to prezent :D. Np xx Kills spec 7dni / bonus exp, itp.

Proszę nie spamować, może i to jest głupie ale według mnie się Wam opłaca bo np. taki 2LT ma dajmy na to 200k gp to 20k gp to dla niego nic... A wzbogaci się o ratio expa i kasę; ]

Opublikowano

Śmierdzi plvlem i jakimś fejkiem .

Zaczekam i zobaczę co sądzą na ten temat inni .

Nie kminie? Zakładam room na hasło 140 kills lub jak kto woli, gracz zabija mnie np. 300 razy i daje mi dany item oczywiście wszystko ustalamy na gg;> ( 266 86 410 )

Opublikowano

Odradzam użytkownikom lub raczej dam porade. Jeśli ktoś na to pójdzie dajcie mu sie zabic raz na jakiś czas ponieważ od killstreak 52 w góre można dostac bana np. masz staty 53kills 0 deads no to podejrzanie nieco si?^.- np. zabijesz typka 20 razy i padniesz wtedy masz killstreak 20 poniewaz przerwano killstreak deadem. Więc najlepiej róbcie tak zabijajcie np. 15 razy z rzędu potem dead i tak do 140 choć osobiście myśle ze K/D nie gra roli raz grasz lepiej raz gorzej a cena za to tutaj jest wysoka.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nie opłaca się im bo oni mają czity za darmo i każdej chwili mogą mieć staty 20:1 :P

Czity? Według mnie to jest o wiele bardziej bezpieczne ;>

Opublikowano

Jak ci wbije GM do pokoju to masz koniec były takie akcje na eventach typu zrób 100 killów na mapie Gm chodzi i patrzy podejrzane roomy.Jeśli robisz coś złego w CA nigdy nie będziesz bezpieczny w 100%.

Ja osobiście nie polecam tej propozycji nikomu.

/Nie było prefiksu dodany.

Dałem info ponieważ to nie problem ani pytanie a jakaś informacja /Propozycja.

@Down Tak nie wbił ci sie ale może ci się wbić. Nie dbam o ciebie i twoje lewe sprawy ale nie chce żeby ktoś sie wkopał w coś typu za duży KillStreak itp. a potem płakał na forum.

Wiem mówie że sie nie opłaca i są jakieś "niebezpieczeństwa" i chcesz mnie uciszyć żeby ktoś skorzystał. Powiem tak nikt na taki układ nie pójdzie żeby ci speca za takie coś dawać szczególnie że nie każdy ma range żeby go za gp kupić.

Ktoś wyda 20k Gp żeby nieznacznie podnieść K/D ponieważ przy randze 2Lt ma sie dużo killi/Deadów więc suma 300 killi często nie pomaga a 20kGp nie robi sie od tak.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jak ci wbije GM do pokoju to masz koniec były takie akcje na eventach typu zrób 100 killów na mapie Gm chodzi i patrzy podejrzane roomy.Jeśli robisz coś złego w CA nigdy nie będziesz bezpieczny w 100%.

Ja osobiście nie polecam tej propozycji nikomu.

Ziomek coś Ci się nie podoba to nie pisz, zaczynasz mnie irytować co w tym złego? Po prostu sobie gramy ;] np. w "One Man Army" a "Gm" jeszcze nigdy nie wbił mi się do rooma chociaż grałem sobie tam nie raz z kumplami, twoje zdanie już znamy i prosił bym o nie udzielanie się dalej w tym temacie, robi się tylko zbędny spam.

Opublikowano

Huh, no nie wiem, wg mnie ten pomysł jest do bani..tzn, do Combata to raczej bezsensu go stosować..ty robisz nowe konta i z kontem T czy tam R dajesz mu 140 killi, jaki tu sens? jak gm wbije to on traci konto a ty co najwyżej ban na karte mac dostaniesz..do tego jak up pisali, jeszcze killsteak jest, zresztą, pomyśl, po co tracić godzine na wbicie tych 140 killi, jak można nabić za ten czas 400:200 na normalnych kolesiach. Wg mnie nikt Ci na to nie pójdzie, co najwyżej to oni będą robić tak jak ty ^^ A te oddawanie killi jeśli chodzi o mnie to nie potrzebuje kogoś takiego, wystarczy, że siostra wbije na oddzielnym necie i kompie i mi da, co za problem? <BR>@Edit hehe Kidmodku przypomniałeś mi o czymś, tuuba: zakładam, że ten ktoś Ci najpierw gifta a ty potem oddajesz kille?:)

Opublikowano

tuuba: zakładam, że ten ktoś Ci najpierw gifta a ty potem oddajesz kille?:)

Nie kminie? Zakładam room na hasło 140 kills lub jak kto woli, gracz zabija mnie np. 300 razy i daje mi dany item oczywiście wszystko ustalamy na gg;> ( 266 86 410 )

...

Opublikowano

Bezsens...

Po 1 grozi za to ban tzn. powerleveling... i będziesz miał gówno ze speca

Po 2 i tak ci ktoś nie wyśle tego speca...

Opublikowano

1.Za to idzie Ban przykładem jestem ja .

2.Jak ktoś umie grać to mu to niepotrzebne .

3.Dajesz kille za prezenty ? W combacie zaczyna się szerzyć "prostytucja" a ty Tuubaa jesteś pierwszą "galerianką" xD

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Specjalista
Opublikowano

@up hahha mocne :D

a tak na serio to ludzie mają rację

a na podbicie KD są łatwiejsze sposoby

chociażby blood money i zabijanie botów

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

No to jeszcze ja się wypowiem .

bla...bla... Power leveling

bla...bla...gifty

bla...bla...ban :>

Najważniejsze to , że zabicie się 300 razy to jakaś godzina ? Może więcej .

K/D gram elimki na oil rigu i zawsze mam powyżej 30 killi .

Załóżmy 35 kils 15 min + normalna gra :> + nabijanie accolades + trenowania gry .

Wszystko co o tym myślę jest linijkę wyżej ;p .

Morał tej bajki wyciągnijcie sami .

Opublikowano

I tak dostaniesz bana.

2 oferty na gg i już mam bonus expa, nie robie tego na głównym koncie. Nikt jeszcze nie dostał za to bana, przynajmniej z moich "klientów" ;]

Opublikowano

Bardzo dobrze powiedziales "jeszcze" nie dostal bana. Ta nagle 2 osoby Ci napisaly ? Oo dziwne.

W ten czas sam bys zarobil na swoim glownym koncie pare gp i tak by ci sie to zbieralo.

Ja dzieki temu ze byly te joby na bronie wogole nie wydaje kasy i w ciagu 4 dni wyciagnalem 35k+ gp.

A jaka masz range zeby wogole mozna bylo ci tego speca wyslac bo jak nie masz 2lt1 to watpie zeby ktos nxy poswiecil za 140 killi ^^

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

2 oferty na gg i już mam bonus expa, nie robie tego na głównym koncie. Nikt jeszcze nie dostał za to bana, przynajmniej z moich "klientów" ;]

Klientów... Boże... Tobie to się naprawdę już nudzi...

Co z tego, że podbiją K/D jak GM może was przyłapać i dostaniecie oboje bana ? :D

Tak to prawda. Dostaniecie bana, a tutaj szczegóły.

Powerleveling / Blocking other zombies in Quarantine / Freekilling

Details:

Playing fake matches or cheating and arranging the match outcome to get arzound normal way of playing game and/ or to earn more exp / gp than its possible by normal playing and in faster time.

Proofs needed for report:

Video or screenshots with visible player names

Punishment:

Permanent game ban

Z tego co wynika dostaniesz bana na wszystkie konta czyli ze swoim też się pożegnasz.

Opublikowano

Co za bez sens. Często Gm chodzi teraz po pokojach u nas był i mnie kiknał bo przeszedłem kilka rund sam i dostałem bana na kilka dni...

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

A ja powiem że koleś chce was wykorzystać.

Bo zabijeta go z 150 razy (załóżmy) i wy mu dajecie przedmiot za Nx a on se odbije te deady.

Proste.

Nawet jak nie za NX to drogie za Gp ;D

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...