Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkaty Rippera

brayan7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skond wziosc je na priv serwerach, jak je otworzyc, co wnich moze byc i jeszcze jak sie naprawde nazywaja?? za pomoc dam 5* jesli z is to prosze o id;p 5 bede za kazda odp nieznaleznie na ktore pytanie

Opublikowano

Wypadaja z nich bronie na 70-75 stalki itp ale na privach nie dostaniesz chyba ze sam ubijesz reapera

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

Otwierasz je za pomocą PPM (Prawy Przycisk Myszki) wątpie że coś z nich ci dropnie fachowo nazywają się Szkatułka Umarłego Rozpruwacza ? W IS są ale cgyba za 500001 kredytów a na start masz 1000000. Pomogłem daj *5

30300.jpg

28842.gif

27220.gif

31667.png

Opublikowano

2xUP poprawka szkata Ripera jak już to kosztuje 5mln punktów, a na start masz 1mln.

A Riper występuje W DT na ostatnim piętrze.

DT - Demon Tower - Wieża Demonów

Opublikowano

Ze szkaty zadko dropi cos ciekawego z broni czesto stalki wypadajaale rzadko dla woja i duzo zbroi na 61lvl

Jak masz sam z 40%na kryta z 50%na nieumarlych jakes 20%na trutkr aure na P jako body lub jako sura ostrze na P z 13k hp i z 600defa to mozesz isc a i buffek tez by sie przydal najl. z wszystkimi buffami na P

Na 1 pietrze zniszczyc trzeba metka wtedy tp was na 2p.

Na 2p. zabic wszystkie moby wtedy tp was na 3p.

Na 3p. zabic trzeba moby i bossa wtedy 4p.

Na 4p. trzeba metinki niszczyc a potem slupy otwierac

Na 5p. boss i kowal

ITAK DALEJ AZ DO 9 PIETRA POTEM CORAZ CIEZEJ

POMOGLEM DAJ 5*

post-27725-1248005306.jpg

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

Up. Wątpie że dasz rade musisz mieć conajmiej 60% na nieumarłych bo to najbardziej pomaga na ripka dużo na krytyka i coś na otrucie.Może byc buff bo ripek lubi mocno uderzyc ;P

Opublikowano

haha 600 defa to zamalo pojebalo cie chlopie ladnie na PL ripper sypie gracza tym co go ubijaja po 7k bez kryta na privie nie ma chuja zebys ubil z tym co ty podales pzdr...

Opublikowano

Up ma racje . pozatym jaka masz pewnosc ze cos dobrego ci dropnie ... obejrzyj filmiki na YT i zobacz co tam dropi nie tylko bronie na 70-75 ale tez wachlarze , dzwonki na 65 ...

21571.jpg

819.png

867.jpg

22316.png

21191.jpg

11586.jpg

20466.png

4922.png

Opublikowano

Wiem co tam dropi ogladnij filmik bumbuma z pl kolo ma 650defa i go z miecza rozwalil to wy na ogladaliscie sie filmikow nobow ktorym haratal riper po9k i zjar dojdzcie do czegos na polskim i idzcie na ripka to zobaczycie

Adiii pewnie myslisz ze nie bylem nigdy u ripka i niewiem jakie powyzej 5p. a to sie mylisz wiem tylko niechcialo mi sie pisac dla tego nooba ktory sie pytal czy sa do dt potrzebne przepustki

post-27725-1248009573.jpg

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

Ty to chyba jestes neo albo jakis niedorozwiniety skad ty mozesz wiedziec ze nigdy niebylem u ripka a ty pewnie cale zycie na privach bo lubisz byc koksem z 80lvl i skillami na P w 1dzien ty pewnie nawet niewiesz jak to jest wbic chociaz 65lvl na polskim

post-27725-1248010377.jpeg

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

No właśnie na PL wbiłbyś 20 lvl a nie 80 !!! To chyba troche robi różnice. xD

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

TY TO BOY PISZESZDO MNIE CZY DO ADIII

post-27725-1248011011.jpg

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

Kurde, nie kłócić się dziciaki (nie do ciebie adiii) Bo co nie może mieć tego 67 lvla? A czy coś ci kiedyś zrobł że go od noobów wyzywa?

To ja ci zadam jedno pytanie.

Na końcu jakiej instancji w WoWie znajduje się Illidan, jak wygląda, i jaką ekipą go najlepiej rozwalać?

Nie wiesz? I ja cię od noobów nie wyzywam. Mimo że akurat o WoW-ie wiem całkiem sporo.

reklama RMCF1902

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...