Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zje***** noc.. -.-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , ostatnio w minecrafcie była noc i rzuciło sie na mnie około 5 tych wybuchających oczywiście padłem , miałem na sobie all z diamenta i pro rzeczy i wszystko poszło w *** da sie to jakoś odzyskać?

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Możesz dodać sobie te itemki modem TooManyItems i na przyszłość skoro potwory ci przeszkadzają to ustaw poziom trudności na peaceful i po sprawie.

@down

o ile się nie mylę to one po 3 czy tam 5 minutach znikają

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Siema , ostatnio w minecrafcie była noc i rzuciło sie na mnie około 5 tych wybuchających oczywiście padłem , miałem na sobie all z diamenta i pro rzeczy i wszystko poszło w *** da sie to jakoś odzyskać?

Jeśli pamietasz gdzie dedłes to da się odzyskac . Jesli nie to nie da rady

Opublikowano

Znikły :( Poszedłem od razu po dedzie a tam nic nie ma .. ;/ Macie link do tego moda plis :)

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano (edytowane)

Prosze

To jest ukryta treść, proszę

Znajdziesz tam wszystko od txt packów przez mapy po cheaty

@down

Chyba forum jest od pomagania a nie wysyłania kogoś na google...

Edytowane przez hubkol7

Człowiek człowiekowi wilkiem.

Opublikowano (edytowane)

Thx

@UP

Jak ostatnio coś z google pobrałem zakończyło sie to formatem -.-

Pobrałem toomanyitems i gdzie te pliki wrzucić?

Edytowane przez Glodelk

Opublikowano (edytowane)

Aby wgrać TMI Kliknij WINDOWS (Ten pomiędzy ctrl a alt) +R wpisz tam %appdata% otwórz .minecraft potem bin.Otwórz plik minecraft.jar WinRaR'em usuń folder META-INF i wgraj tam Pliki z TMI

Edytowane przez hubkol7

Człowiek człowiekowi wilkiem.

Opublikowano

Coś mi sie minecraft popsuł - . - Reinstal , dobra zagram na jakimś save wale to thx za pomoc temat do zamknięcia .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...