Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Hacki a powiazane konta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć co robić by nie dostać bana za hacki(jaki sposób blokady hs, logów)Który z tych wszystkich sposobów jest najlepszy? I np. jak mam konto główne i chce łowić na fb na innym, to co zrobić żeby bana nie dostać za powiązane konto.( Chodzi mi o to, że jak dostane bana na tym co fb stosowałem to żeby nie zbanowali mi również głównego konta)

Opublikowano

oni znajdą tak czy inaczej jakieś inne powiązania:-) . A po ip mogą zjechać ale będzie mógł grać dalej :P

Opublikowano

Fajnie by było jakbyś miał 2 inne kompy, na 1 byś łowił na FB, a na 2 grał normalnie. Jeżeli masz 1 to jest trochę gorzej bo możesz zablokować HS, ale i tak jest duża szansa na bana, ponieważ od pewnego czasu bana dają na IP ( czyli wszystkie konta ).

Opublikowano (edytowane)

Mam 2 kompy i robilem tak. Dostalem bana za ip. Mam livebox'a i te same ip sa na 2 kompach(sprawdzilem to). Jest jakis sposob na calkowita zmiane ip. Np na jednym ip lowie potem zmieniam i wchodze na konto glowne?

Edytowane przez mnowacki07