Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z celownikiem

WujekStaszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Mam taki problem, ze gdy nacisne jeden raz prawy przycisk myszy - zeby zrobic zooma - to gra czesto reaguje tak, jakbym wcisnal go 2 razy. Wiem ze to moze skomplikowane no to dam przyklad:

Wciskam prawy przycik myszy raz - i zamiast pojawic sie zoom 1-krotny, pojawia sie zoom 2-krotny

Potem chce zamkac wogole zooma wiec znowu wciskam ppm - i wtedy zamiast zoom zniknac to gra reaguje jakbym wcisnal podwojnie ppm i pojawia sie zoom 1-krotny

Wiem ze to skomlikowane ale sprobujcie mi pomoc, bo to jest wkurzajace ze jak gram sniperem to 10 sekund zajmuje mi samo ustawienie celownika (zooma) ;/

Nie gram na hackach

:)

We are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us...

Opublikowano

Z opisu wynika że, twoja myszka a konkretnie jest PPM klika 2x zamiast 1x . Sprawdź czy np: pulpicie zdarza ci się to samo Jeżeli tak to myszka do wymiany . Chyba że, to droższy sprzęt naprawa .

3007.jpg
Opublikowano

Tak jak UP(moze to byc przyczyna) ale sproboj wziasc CheckFile, moze masz cos poprzestawiane... Moj kolega Mat.hias mial tez cos podobnego zamiast oddac jeden strzał do oddawał dwa strzały. Ale mu to sprzyjało bo np. z RPG to bez przeładowania strzelal 2x (czesto mowili ze ma hacki) :)

Welcome back

Opublikowano

Tak, macie racje. Na myszce brata wszystko dziala normalnie. Musze kupic nowa. Macie plusy

do zamkniecia

Nie gram na hackach

:)

We are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...