Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Czy to prawda że...

muszekphelka23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Heja, czy to prawda że istnieje taki program, dzięki któremu można ukraść komuś konto przyjmując tą osobę do grupy w grze ?

EDIT

Ponoć na PL1 jest gracz na VRU jakiś RUSSIAN GAMER który w ten sposób ukradł już kilka kont.

Edytowane przez muszekphelka23
Opublikowano

@dokładnie. Radzę na niego uważać , mojego kolegę ostatnio zaprosił do grupy na 3-8. Lata i szuka na bazówkach x-8 najeczesciej.

Btw. Ruski sa zdolne do wszystkiego ;)

Opublikowano

Wiem że id można było bezpośrednio z mapki wyciągnąć (gdy zaznaczasz wroga, klient wysyła komende z ID ofiary), był nawet skrypt do tego

Co do wyciągania sid'u, może by przeskanować jakimś skanerem pakietów, co gra wysyła/dochodzi kiedy ktoś jest zapraszany/akceptuje zapro :P

Opublikowano

Niestety jest to prawda... na PL1 ukradł on konto dwóm graczom z mojego klanu (małżeństwu) sprawa trafiła już na policje. Co ciekawe potrafi też zmienić login i hasło bez akceptacji zmiany e-mail a więc bug nadal działa dlatego nie akceptujcie zaproszeń od nikogo nieznajomego

Opublikowano (edytowane)

na pl2 też jest taki gości ma fe i to pożądną lata z tym samym nikiem tylko na końcu ma pl2 były 2 przypadki na eic i 2 na vru loguje sie raz na jakiś miesiąc ukradnie 2-3 konta i nie loguje sie sprawa trafiła na policje i do BP i guwno mu zrobią bo robi to w kafejkach internetowych tekże naprawde trzeba uważać

Edytowane przez ^KONRAD^
Opublikowano

@UP Z tego co napisałeś wnioskuję iż nie używa on programu tylko skryptu wrzuconego na jakąś stronę lub po prostu buga którego my nie znamy xD

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

ja bym wolał go znać ale i tak potem lepiej jak się nie zna danych użytkowników ponieważ potem by już były same wezwania na policje i globalne skandale na serwerach dark orbit każdy by sobie kradł konta i do by padło :D

1316634418-U255649.gif