Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]Poszukujemy osoby chetnej do pomocy !

nadal16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , Poszukujemy osoby zaufanej i ogarnietej poniewaz za duzo roboty jest w naszej gildii i nie dajemy rady we 2.Moze troche streszcze :

Wars of Minecraft to serwer z dwoma gildiami Niebieska i Zlota Ogolnie to sa codziennie sprzeczki miedzy tymi gildiami . W tej pierwszej jest o wiele wiecej osob chetnych do pomocy , ale ja akurat jestem z kolega w tej drugiej czyli w zlotej.W naszej gildii jest paru czlonkow ale to nie sa osoby ktore az tak pomagaja.Teraz mamy bardzo duzo pracy w magazynie i w gildii i poprostu nie dajemy rady.Wiec szukamy 2-3 osob ktorzy sa ogarnieci i maja mikfo i skype zeby byl dobry kontakt.Prosze o to zeby byly to osoby +15 lat z OGAREM.

Ip serwera : s29.csrv.pl:16777

Forum podamy jak bedziesz chetny i wejdziesz na serwer

Pytania na serwerze kieruj do : metius96 oraz Oskar1101

Wiem ze bardzo malo napisalem ale poprostu czasu nie ma na dluzsza wypowiedz ! Dziekuje!

Opublikowano

Witam , Poszukujemy osoby zaufanej i ogarnietej poniewaz za duzo roboty jest w naszej gildii i nie dajemy rady we 2.Moze troche streszcze :

Wars of Minecraft to serwer z dwoma gildiami Niebieska i Zlota Ogolnie to sa codziennie sprzeczki miedzy tymi gildiami . W tej pierwszej jest o wiele wiecej osob chetnych do pomocy , ale ja akurat jestem z kolega w tej drugiej czyli w zlotej.W naszej gildii jest paru czlonkow ale to nie sa osoby ktore az tak pomagaja.Teraz mamy bardzo duzo pracy w magazynie i w gildii i poprostu nie dajemy rady.Wiec szukamy 2-3 osob ktorzy sa ogarnieci i maja mikfo i skype zeby byl dobry kontakt.Prosze o to zeby byly to osoby +15 lat z OGAREM.

Ip serwera : s29.csrv.pl:16777

Forum podamy jak bedziesz chetny i wejdziesz na serwer

Pytania na serwerze kieruj do : metius96 oraz Oskar1101

Wiem ze bardzo malo napisalem ale poprostu czasu nie ma na dluzsza wypowiedz ! Dziekuje!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...