Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Americans Army 2.8.5 Hack.

klemarine03

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam Americas Army versja 2.8.5 tak jak pewnie reszta ktora gra w ta gre smile.gif

Hack nazywa się ShadowBot 1.0 undetected.

Przepraszam za umieszczenie linka do sciagniecia tego hacka ale jestem poczatkowy i nie umiem wgrywac plikow na rapsihare itp. Umieszczam ten temat i prosbe o to zeby wytlumaczyc krok po kroku jak zainstalowac tego bota do gry bo czytajac readme nie poradzilem sobie (prawdopodoobnie kiepsko znam angilski ) smile.gif

Link:http://www.ucdownloads.com/downloads/downloads.php?do=file&id=4021

oczywsscie trzeba sie zarejestrowac. Teraz najwazniejsze prosze o wpis jak go zainstalowac krok po kroku dla mnie to trudne z gory dziekuje i pozdrawiam z Siedlec. Maciek

Opublikowano

Zaraz sprawdze jak Zainstalować :)

i dam Edit

@EDIT

Virusa mi wykryło ,nie wiesz jak poradzić sobie z Angielskim .. wejdz www.google.pl potem wpisz google translator i 1 link :)

Ustaw Angielski >Polski i wklej i Tłumacz :)

ZA pomoc 5 *

Pozdro :)

Qurczak Na Moderatora :)

Startuje na Moderatora Dział ,, Inne Gry FPP'' :)

MODERATOR

QURCZAK

Opublikowano
[...] Przepraszam za umieszczenie linka do sciagniecia tego hacka ale jestem poczatkowy i nie umiem wgrywac plikow na rapsihare itp. [...]

Nic trudnego... Wejdź na http://www.speedyshare.com/ wciśnij przycisk "Przeglądaj" a następnie pojawi ci się okienko... znajdź plik jaki chcesz wrzucić a następnie "OK" i "Click here to start uploading"

Jak się załaduje plik pokaże ci się link do pobrania tego co wrzuciłeś,wystarczy ten link skopiować i wkleić tam gdzie potrzebujesz

Grać nie umieją a cheatować umieją... ;|
Nie lubię spamić... wolę edytować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...