Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ładowanie się gry

Rakocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem mam bardzo dobrego neta . Mam zawsze ping w grze 34-36 i strasznie mi się wolno ładuje. Czy można coś zrobić ,żeby to przyspieszyć ?

Opublikowano

a jakiego masz kompa? bo to tez od tego zalezy ;>

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Jak zmieniejszysz rozdziałke i te pierdoły to pewnie się szybciej będzie ładować. Zawsze możesz ściągnąć gameboostera, który wyłączy zbędne procesy i lol powinien się szybciej ładować

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

To zależy chyba od ilości ram. Kumpel ma tyle co ty i zawsze jako ostatni się ładuje a ja mam 4gb ram i prawie zawsze 1 albo 2.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Ja w Niemczech mam dobrego neta ( Pliki pobieram o 1100 kb/s ) ale zato 700 coś RAMU i zazwyczaj jestem tam ostatni, a tutaj w Polsce 4 GB ram, net słaby a pierwszy-drugi jestem ;-). Więc to zależy raczej od kompa ^^

Nchf.png

lol

Opublikowano

Ja mam 2 GB ramu na jednym kompie , a 4 GB na 2 , i tam gdzie mam 4 GB zdecydowanie szybciej się ładuje , przy 2 GB zajmuje to średnio 1 min a na tym z 4 GB z 10 sek . Więc to nie zależy jedynie od neta ale główną role stanowią RAMY

buzersygna.png
  • 1 rok później...
Opublikowano

Ładowanie sie LoLa zalezy Od Procka w 99% ja mam 4 rdzeniowke i przewanie 1 albo 2 jestem ramu 4gb 3

A Słońce świci:)

Opublikowano

Zalezy od procesora , zalezy od ramu , zalezy od tego czy robisz cos w danym momencie , takze od zuzycia procka w danym momencie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie zależy od procesora... Mój kolega ma procesor 1.24 GHz i 4 GB ram i ładuje mu się hujowo szybko. Przeważnie jest 1 ja nietety mam taki sam procek jak on ala za to 1 GB ramu i zazwyczaj ładuje się ostatni :( Nie wiem tak z 5 min :(

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Chyba zależy to od tego czy mamy zawalony komp, bo ja z rok temu nic nie miałem na lapku to mi się lol ładował w 10s a teraz mi się ładuje z 3min

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...