Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FenixCraft Hamachi

KEINAN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj chciałbym was zaprosić na nowo powstały serwer FenixCraft :)

hamachi: serwersurvival

hasło: 12345

Admin: Kowal

ip: 5.103.173.14:25565

Serwer jak wczesniej mówiłem jest nowy więc jeszcze się rozwija.

Opublikowano

Cóż muszę cię rozczarować otóż server o tej nazwie już istnieje wpisz fenixcraft w googlo i zobaczysz 2 wpis bo na pierwszym jest twoja reklama servera zrobiona 18 październik 2011 - 16:21 a mój server istnieje od 11 Paź 2011 więc jak widać byłem pierwszy z tą nazwą więc uprzejmie proszę o nie używanie jej

Opublikowano

Jest to kwestia sporu waszego, jeżeli będzie kłótnia to ja zrobię to według regułki. Okaże obie strony, proszę iść na kompromis i dać spokój, serwerów o tej samej nazwie może być 1000.

Opublikowano

No to zależy ja szukałem nazwy na server przez tydzień, za każdym razem gdy coś wymyśliłem sprawdzałem czy server o takiej nazwie już nie istnieje aż wybrałem fenixcraft i był wolny a teraz jakiś dzieciak zrobił sobie server i to na hamachi o tej samej nazwie. Ucierpi na tym reputacja mojego servera który będzie na dedyku otwarty 24/7. A teraz sytuacja hipotetyczna ktoś ogląda reklame jego servera na youtube widzi negatywne oceny i komentarze iktoś jeszcze pomyśli że chodzi o mój server. Mam prośbę aby keihan skontaktował się z administratorem servera i zmienili nazwe.

• Dodaj nową pozycję...