Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na zamówini za kesz etc...

np do MuOnline lub gier fpp ??

posze o kontakt jak cóś :P 8829599

( nich pisza luzie tylko znający się na czitach )

[ni ma tu offtopu nie wiedziałm gdzie pisać xD)

Opublikowano

więc jak to wygląda że osoba nie potrafiąca na gg sama napisac ma xD >>> przykładowo bym chciał być taka osoba xD i podałem gg# swoje wyżej

może nazwijmy to tak że klijent chce zakupić program :) [nie ma rozmowy z program obchodzący gg itp][kontak i ciag dalszy rozmowy na temat jaki chcemy "progam kontakt prv"]

dział offtop by się przydał :) ( moge ten kosz moderować ^^ )

( ja to akurat pracuje zawsze nad servrami [fpp , mmopg] , i zamiast meczyć na forach hackerów/programistów co gdzie i jak jestem zdania że lepiej zakupić kiążkę przynajmnij się oderwie od monitora )

Opublikowano
co cie interesuje i do jakich gier dokladnie poprosze .

on ma racje wal prosto z mostu bo ktoś do ciebie napisze ale nie benzdzie wiedział jak i obydwaj stracicie czas na dogadywanie się

Opublikowano

prv haxa do mu AK , APickUp , na nowe srvery

do gry fpp podobnej do CS sam radar np : widze przez sciane kropke+hp nie duże

i zeby to były prv programy 1 użytkownika a nie że ktos je zaraz rozpowszechni xD

Opublikowano

potrafisz pisać / zainteresowany / napisz na gg :) / chodzi o to że ja nie umiem / i sie nie chce uczyć czegos pare miesięcy (zakładam) by napisać czita

Opublikowano

co do prv haxa jak to opisales na nowe servery do mu nieda sie napisac takiego by atakowal sam mooby :) co wersja servera to przesunecia w id jakie sa przydzielane dla moobs npc players .....

jesli juz to taki ak musi byc pisany pod dany priv a to sie raczej slabo oplaca )

co do apick to niewiem o co ci chodzi pickery sa i to za free ... a jesli ci chodzi o pick wybranych itemow to tak samo jak z ak tyle ze pakiety pod privkami moga byc troche inne miedzy wersjami .

co do fpp to na tym forum o ile mnie pamiec nie mysli sa przyklady wjazdu na opengla by modyfikowac grafe ...

to tak mniejwiecej .

pozatym jesli chodzi o pisanie czegos ... to najpierw musisz miec specyfikacje protokolu gry zabespieczen . jesli brak musisz ja zrobic

i wlasnie o to chodzi ze przygotowania do zrobienia jakiegos cheata zajmuja wiecej czasu od samego pisania tego programu :)

i to tyle co chcialem tutaj napisac

Pozrawiam :)

Opublikowano
co do prv haxa jak to opisales na nowe servery do mu nieda sie napisac takiego by atakowal sam mooby

mówiono że pomysły juliusza vern nigdy się nie sprawdzą

Opublikowano

przykładowo chciał bym na Freinz :)

co do gry fpp prosił bym o kontakt na GG 8829599 kto potrafi dobze podasowac ini user albo zobic radar pod UT ( to stare UT) :)

z góry thx

• Dodaj nową pozycję...