Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta bezpieczenstwa

4everdemon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z security card ,a mianowicie maila podany dla SC jest nie kompatybilny [ interia ] support ma w dupie moje wiadomosci , moze ja zle sformuowalem wiadomosc byla po angielsku , nie korzystalem z tlumacza przy jej pisaniu [ moze powinienem :x ] WIe ktos moze co moge zrobic oprucz pocalowania sie w dupe ;] szkoda mi konta mialem na nim 120 jeweli pomijam sety . Moze mnie ktos chociaz nakierowac co moge sprubowac zrobic zeby cos sensownego zdzialac??

Dodam ze pisalem do supportu kilka razy w odstepie 2 dni , i cisza moze jest jakiis specjalny sposob pisania jakies inne znaki no niemam pojecia :/ jescze sie nie spotkalem zeby support po tygodniu nie odpisal nawet " pocaluj sie w ... "

Opublikowano

W temacie maila napisz "DUPE BUG!" to będziesz miał pewność, że przynajmniej otworzą i przejrzą co tam napisałeś. Jeśli kupowałeś wcoiny to wspomnij o tym i pogroź, że tracą klienta a za sobą pociągniesz kilku innych i takie tam lanie wody.

WZ Support działa mniej więcej tak: widzi maile nt bugów to odpisać potrafią na następny dzień (im "większy" bug tym lepiej), reszty nawet nie otwierają.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai