Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected][MPC] CODER_BEST mini D3D [ AFTER UP]

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie małe coś żebyście mieli na czym grać :D :D

Skromny cheat taki na ta chwile do puki nie będzie dobrych adresów...

screen

beztytuuthv.png

DOWNLOAD:

To jest ukryta treść, proszę

SKAN:

To jest ukryta treść, proszę

Miłej gry na hacku.... :D :D :D :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@UP BO Jak jest STW to czasami ale tylko na XP tak właśnie jest......że nie ma menu..

ALE hack działa jakoś screen musiałem zrobić xD

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

bieda troche z tym STW , kilka sec gry i już nie moge strzelać zmienić broni . A nawet raz nie zdążyłem strzelić przez ściane , ale +

3007.jpg
Opublikowano

@UP BO to tak jest w każdym cheat z STW no chyba że ma się STW Przez ASM ale to wtedy potrzebny jest by pass...

PO prostu co rundę albo co 2-3 kille wyłącz i włącz STW. A jak nie możesz strzelać nawet po zrobieniu OFF-ON to zmień na chwilkę na 2 slot strzel 2 razy z powrotem na 3 czy tam 5 i już będzie OK :D

@down tak jest z każdym STW bez ASM czy WARROCK_CODER czy adrenaliny , RAVNESA wszyscy mają tak samo jak piszesz tego nie da się inaczej no chyba że z by pass... A jakie chcesz chamsy takie żeby cała postać było w kolorze??? Bo teraz jest tak że tak jak by był kolor na nie założony ... :)

Opublikowano

nie gram na CQC a jak już to tylko RedClover Rusty Nails albo Blue Storm . Także rund nie mam . to było tak wchodze na mape włączam chams crosshair i stw strzelam raz czy dwa i nagle nie moge strzeać zmieniam na pistolet i tu już moge ale, już po powrocie niemoge także użyć zbliżenia w snajperce potem już wgl skakać niemoge turlać się itp... i denerwujące s=jest to że animacje się zawieszają np: biegne cały czas (stojąc w miejscu) lub, po zabiciu moje ciało dostaje padaczki . Przynajmniej chamsy działają ,chociaż to ta gorsza ich wersja

3007.jpg
Opublikowano (edytowane)

Mnie się menu nie wyświetla

Windows x32 ;3 .

Cóż , szkoda ^^ .

Leci plusik.

Pozdrawiam. :)

@edit.

Ten co na ss'ie padł , skydevil13 przed chwilą grał na jumpie , także inne jakieś hacki też muszą działać. ^^

Dosłownie 13 45 jakoś z nim grałem. ;x

Edytowane przez seb687

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano (edytowane)

Nom przyda się będzie + skoro update :/

Ciekawe ile razy jeszcze na db wpadne jak będziesz testował hacki xD

Edytowane przez kiveno44

Opublikowano

Mnie się menu nie wyświetla

Windows x32 ;3 .

Cóż , szkoda ^^ .

Leci plusik.

Pozdrawiam. :)

@edit.

Ten co na ss'ie padł , skydevil13 przed chwilą grał na jumpie , także inne jakieś hacki też muszą działać. ^^

Dosłownie 13 45 jakoś z nim grałem. ;x

Ale opcja Super Jump jest zrobiona przez OFS_Z

A OFS"y się rzadziej zmieniają niż ADR

Opublikowano

To musial miec nowe ja sprawdzalem 3 hacki po up i w ani jedym nie dzialal jump...... ja na swoim gralem okolo 1,30h i wyszlem...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...