Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bany na PLu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coraz więcej słyszę o banach na PLu (zbanowali 61 woja , ninje 57) i mam takie pytanie. Czy jak prześle np. zaufanemu kumplowi eq i będę sobie bocić np. fishbot to czy jak dostanę bana, to czy kumpel któremu przesyłałem eq też dostanie ?

If$Pomogłem = True Then click Lubie To

Opublikowano

kolego up mylisz sie , ja dostalem bana na mentala 77 takze , bo byly powiazania mojego konta i konta na ktorym bocilem , dalem kaske z glownego chara na bota zeby robale i papki kupic . Konto na ktorym botowalem mialo zupelnie inne pasy niz glowne oraz znajdnowalo sie na innym emailu.W emailu od supportu bylo napisane postac xxxx Zostala zablokowana za naruszenie zasad ....blabla bla ... poprzez wykrycie powiazan z kontem xxx co skutkuje wykluczeniem z calej oferty gry. Wiec mam 2 teorie ,albo patrzyli mi na logi z serwera i wykryli to ze dawalem przez handel kase tej postaci , lub odkryli jakos powiazanie przez nr IP mojego komputera . Wiec kolego jesli chodzi o przekazanie eq to moze i tak ,ale lepiej zebys ten caly swoj majdan przekazal nie przez handel tylko wywalic poprostu na glebe a niech tamta druga osoba zbiera .

Opublikowano

Malinex2 tak po części masz racje że lepiej iść w odosobnione miejsce i tam wywalić eq a niech 2 osoba zbiera ale wątpie czy odkryli nr. IP ale mogli sprawdzić logi pozdrawiam

316b4wgcc5pk8.gif316b4wgcc5pk8.gif
Opublikowano

Mój post to wyjaśni

Jeżeli wysypiesz mu na ziemie EQ nie ma szansy na bana . Tylko nic nie pisz mu na PW .

Jeżeli dasz poprzez handel ban może być a raczej będzie .:(

Opublikowano

Najlepiej jest nie uzywac teraz konta/kont przez jakies 1-2 miesiace, lepiej zaczekac az skoncza te swoja akcje (ja juz 2 tyg. nie gram i jest ok :))

Masz racje . Nie uzywajcie teraz zadnych haków bo bany leca

www.mpcforum.pl/topic/462930-innezapowied-masowego-blokowania-hackerw/

Opublikowano

Poczekaj parę tygodni i wtedy przerzuć szybko EQ, a raczej bana kumpel nie dostanie. Co raz częściej na PLu zaczynają banować cheaterów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...