Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złamanie i powrót

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,niedawno wróciłem do Gry w piłke nożnej po złamaniu piszczeli u prawej nogi,po kilku treningach nie mam żadnych bulów lecz niestety to nie jest to samo co kiedyś :/ i teraz nasuwa się pytanie,znacie jakieś no nie wiem sposoby żeby wrócić do dawnej formy ( Siła strzału,szybkość )

random.jpg

Opublikowano

Treningi :)

Codziennie trochę (15-30) minut biegania, co jakiś czas na boisko pokopać i będziesz hulać (h czy ch ? ) jak dawniej :)

Opublikowano

Trenuj,trenuj i jeszcze raz trenuj, siłę odzyskasz. Ja miałem podobne załamanie po złamaniu ręki.

Pływam na zawodach rejonowych. <3

Zrozumiałem, że to co tu było , było oczojebne więc to usunąłem. :<

Opublikowano

Trenuj,trenuj i jeszcze raz trenuj, siłę odzyskasz. Ja miałem podobne załamanie po złamaniu ręki.

Pływam na zawodach rejonowych. <3

U ciebie to było łatwiej ,bo mogłeś po prostu walić konia.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Wiadomo, że po złamaniu nic nie ma takiej sprawności jak przed tym. W przypadku złamania ręki jest jakaś tam rehabilitacja, ale w twoim przypadku możesz dojść do dawnej formy treningami. Biegaj codziennie, graj jak najwięcej, w końcu odzyskasz sprawność ;)

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Tak jak ktoś mądrze napisał bierz wapno. Resztę osiągniesz ciężką pracą. Polecam skakać na skakance dobre ćwiczenie w twoim przypadku.

Opublikowano

Biegaj przez miesiąc po 30 min. A później zwiększaj dystans i długość biegania. W końcu zdobędziesz swoją ubiegła formę.

1376848905-U377559.jpg