Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] w menu Clan.

KWZAR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio Combat sporządził mi niemiłą niespodziankę. Otóż w menu CLAN pojawia mi się takie okienka i nie mam pojęcia co to oznacza, z góry dziękuje za pomoc..

post-393982-0-09889900-1318873884_thumb.png

Opublikowano

Czego ty szukasz w Leave Clan jak klanu nie masz? K/D byś zamazał lepiej D:

Powiem tak Relog/Reinstal gry i pomoże.

Wszędzie masz czy tylko przy leave clan?

Minusy zbieram jak uważasz że pomgłem.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nie pierdolcie o reinstalu, tylko reinstal i reinstal.... Może w tym wypadku pomoze ale nie zawsze !

Ja np dawno temu miałem pobranego IE 9 i miałem białe tło w każdej zakładce dotyczacej clanu, odinstalowałem Internet Explorer i było ok i jakos reinstal gówno co mi pomógł... Po rpoistu wtedy CA nie współprawcowalo z przeglądarką i tyle. Myslę że w jakiś rok się chyba uwineli z naprawieniem bugu ^^

z resztą czytaj <moje stare konto na MPC xD>

http://www.mpcforum.pl/topic/226854-biale-okno-w-zakladce-clan/

Temat jakoś usnął i na dodatek nie jest w subforum poradniki - ale fail ha ha ha xD

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

no i mówiłem ze gówno co reinstal pomaga w niektórych sytuacjach... To się kurwa nazywa instynkt exKidmoda xD

Raczej mało prawdodopdoobne aby przez rok nie usunęli błędu z IE 9 ale próbowałeś odinstalkowac / masz w ogóle zainstalowane ?

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie pierdolcie o reinstalu, tylko reinstal i reinstal.... Może w tym wypadku pomoze ale nie zawsze !

Ja np dawno temu miałem pobranego IE 9 i miałem białe tło w każdej zakładce dotyczacej clanu, odinstalowałem Internet Explorer i było ok i jakos reinstal gówno co mi pomógł... Po rpoistu wtedy CA nie współprawcowalo z przeglądarką i tyle. Myslę że w jakiś rok się chyba uwineli z naprawieniem bugu ^^

z resztą czytaj <moje stare konto na MPC xD>

http://www.mpcforum.pl/topic/226854-biale-okno-w-zakladce-clan/

Temat jakoś usnął i na dodatek nie jest w subforum poradniki - ale fail ha ha ha xD

@up no to ma że Bebson przez to miał taki sam problem.Ie-Internet exploer myśle ze potrafisz go zaktualizować.Zakualizuj jeśli nie pomoże będziemy myśleć dalej.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

LOL? Co ma IE do Combata..? Oo

LOL ma to,że ca współpracuje z IE i główną przeglądarką CA jest właśnie IE.

Nie zaktualizowana przeglądarka = problemy.

9368_gold.png

Opublikowano

Kuźwa.. Szlag mnie trafia.. U kumpla działa, ściągnąłem dziś IE 9 ustawiłem ją jako domyślną i nic.. Z Chrome'm jest tak samo..

Opublikowano

Jak całkowicie usunąć IE? Nie mogę znaleźć.. Zresztą miałem małe problemy z zainstalowaniem IE9..;/

Nie wiem jak ty ale ja mam taki folder na dysku C Internet Explorer aa w środku deinstalator.

Poszukaj .

9368_gold.png

Opublikowano

No ale po ch*ja reinstal systemu.

Jak nie chce w to grać trudno.

Wątpie aby pomogło bez defragmentacji.

Może przeinstaluj na inną partycje.

I ustaw inną przeglądarke typu opera.

Jak nie to nie wiem...ale ten reinstal systemu ( jeżeli chcesz ) lub coś masz z internetem.

Raczej nie łączy i tyle.

Albo coś Ci to blokuje ??

Nigdy takiego problemu nie miałem więc za dużo Ci nie powim*.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

hahahaha dałem to do tłumacza google i patrz co wyszło:D

Parental Control:Unexpected behaviour (energency text)---> Kontrola rodzicielska: Nieoczekiwane zachowanie(w nagłych wypadkach)

Pewnie jakiś program rodzice ci zainstalowali;>

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

A działa Ci bez antywira?;x

hahah down

dziękuj mi na kolanach za ta pomoc dostałem 5% warna od pana MrPiotrek122 ;)

Mile widziane Lubię to:D

//za duża sygna

//Gejoning

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...