Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje coś takiego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Czy istnieje taki serwer, który można wynająć, opłacając go miesięcznie za pomocą SmS. Na tym serwerze jest Windows nieważne jaki. Sprzęt też może być najgorzy jaki jest i mam do niego dostęp, tzn. mogę na nim odpalić aplikacje .exe.

Czy istnieje taki serwer? Jak on się nazywa, jeżeli tak i jakieś linki :). Za pomoc daję 5x+ i 5 :).

@Edit Już mam to serwer VPS :D. Ale mam zapłon.

@Edit2 Ale drogie te serwery :( Potrzebuję najgorszego złoma. Albo czy da się odpalić aplikacje .exe na Linux konkretnie to chodzi mi o bota do gry na przeglądarkę :D.

Edytowane przez GameOverMan

obraz24.png

Opublikowano

Powiedz do jakiej gry, jest polskie forum, które się zajmuje takimi rzeczami(botami do gier www, nawet 24/7), linka nie dam, bo to pewnie będzie reklama.

52287137559562145640.png

Opublikowano

ale nie obsłuży zewnętrznej aplikacji , lepiej linux i virtual pc z Windowsem bo pewnie ta przeglądarką jest IE

ja na vps odpalam Firefoxa ze skryptami GM i działa bez problemu większość botów dla gier w przeglądarce i problem z exekami czy programami Windows z głowy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano (edytowane)

@UP Jak dla kogo :P. Jak na Linux się da odpalić to bym wziął na exone za 19 PLN.

Ten bot jest do gry DarkOrbit, on działa bez przeglądarki małe okienko wpisuje się login, hasło i boci :D.

Edytowane przez GameOverMan

obraz24.png