Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sąd ;(

ArrowSteal2113

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie z kolegą wpadlismy na glupi pomysl zajebac scyzoryk . ;//

Ja pierwszy raz to zrobilem i kolega tez bylismy na policji iwgl

teraz bd mieli chyba sąd .

Co nam moga zrobic

Kolega ma juz kuratora za rozboje w szkole itp

Pomocy ;/

4ru6fp.jpg

Weteran
Opublikowano

loo kradziez na 10zl pojdziesz do kicia na jakies 2 lata , a tam cie zgnoja

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Co mają ci zrobić?? ;x Oddaliście to? Jak tak to Ok. Nic wam nie zrobią -.-

Pogadają, pogadają i to wszystko ;f

@Up Hahahahha rozjebałeś mnie -.- Żart zayebisty

Opublikowano

To jakaś prowokacja?> zajebałeś scyzoryk za 10 zł tobie nic sie nie stanie myśle że kurator za takie coś nie zamknie go w jakims osrodku moze jakas lipe bd miał ale bez przesady.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

tak...

niech lepiej trenuje sztuki walki bo biały mudzyn go zje!

powiedz dla kolegi ,ze bedzie gotowy jak bedzie bral 200kg na klate!

to powinno dzialac!

a teraz na powaznie ;d

nic Ci nie bedzie jak to pierwszy raz a o kolege sie nie martw tez nie powinien isc zawsze tylko gadu gadu... (jakies pol godziny gadania i po sprawie)

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Jak ogladam sedzie anne marie to zawsze ostatni swiadek ma racje wiec musisz miec sie na bacznosci i lepiej zajeb kumpla bo moze cie wrobic

Opublikowano

Co ci mogą zrobić? Jest kilka wyjść.

Sprawa w sądzie i kurator sądowy, zawiasy, mandat i przyznanie się do winy. Jesteś jeszcze gnojek więc nie powinni ci w papierach nabrudzić a koleżkę pewnie do ośrodka wyślą ;)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Znajomy ma kuratora.

Ostatnio miał rozprawe w sądzie za kradzież z włamaniem. Ośrodka mu nie dali, Ty dostaniesz najwyżej upomnienie.

+ Obydwaj po 100zł za rozprawe w sądzie, jeżeli do niej dojdzie.

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

Kuratora za darmo teraz dowalaja. Jeszcze na wakacjach jak bylem w polsce bylem ze znajoma i wracalismy z imprezy radiowoz zajechal nam droge i od byle gowna kazal dmuchac . Kolezanka miala 17 lat i wypila kilka piw a za tydzien miala kuratora ktory do niej dzwonil codziennie i pytal sie co robi.

wakow9.png
Opublikowano

już mogłeś wyżebrać te kilka zł na scyzoryk, musiałeś zajebać?! A kurator rozumiesz bedzie do ciebie przychodzil tam co miesiac i pytal czy dokonales zlego czynu w przeciagu tego miesiaca, sprawdza też czy twój pas cnoty nie został przerwany, oczywiście w przenośni

Opublikowano

Z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że za pierwszy wybryk dostaniesz tylko pouczenie chyba, że byłby to alkohol to już inna sprawa. A mianowicie co do twojego kolegi to nie mam pojęcia w jakiej sytuacji się znajduje, ale mówisz, że posiada kuratora to całkiem możliwe, że w jego przypadku może sprawa trafić do sądu, ale tez nie wykluczam tego, że Ty możesz także się tam znaleźć :D. Ale będzie to zwykłe pouczenie, a karę jaką możesz otrzymać to przeproszenie sprzedawcy, bo za każdą okradzioną rzecz ze sklepu on ponosi na tym straty i to z jego pensji jest wszystko odliczane.

Opublikowano

Jedynie co się stanie to pogrożenie + ileś tam zapłacisz. Ale twój kolega dostanie nieźle jak ma kuratora + namówił ciebie w sumie bał bym się o niego.

Opublikowano

Spokojnie!

Nic się nie stanie, nic ci praktycznie nie zrobią, niczego się nie obawiaj.

Jedynie co to będziesz miał za pewne poważną rozmowę z rodzicami, ale... :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...