Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Itemki w infobox do czego służą ?

TurboKolor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka ,

znowu ja z kolejnym pytaniem , wciągneła mnie ta gierka i całkiem nieźle sobie radzę jak na swój poziom , zdobyłem wiele rzeczy podczas gry jakieś premie za misje i skrzynki itp.

tym razem w infobox mam różne itemki tym razem nie te do modyfikacji i do czego służą te :

To jest ukryta treść, proszę

Obok pisze active ?

Ps. Na co najlepiej wydać 5k nx + może na jakiś + bonus exp bo z takim ekwipunkiem jak mam na zdjęciu wszystkich jade więc broni chyba zbędna chyba że poradzicie mi jakąś dobrą która strzela tak jak moja bo się przyzwyczajałem mały rozrzut itd. ;D

Edytowane przez TurboKolor
Opublikowano

1. Na 1 screenie są to umiejki nie wzlekaj tylko je aktywuj poniewaz je masz na zawsze.Dostajesz je za wbicie poszczegolnych lvl. Ostatni sie dostaje po wbiciu rangi SSG1.Klikasz lewym i ok albo klikasz i active jak tam wolisz poprostu zaktywuj ;)

2.Szara paczka klucz do niej kosztuje 1900gp ale bronie w 99% są na 1 dzień. Można równierz z niej zdropić elite moderatora.

3.5k nx to niewiele w świecie combat arms polecam exp passy 500 sztuk na początek gry.

Pomogłem daj minus żebyś plusa nie dał .. -_-.

@down oczywiście obie lecą za free a skrzynka darmowa to koszt 1900gp. elite moda i Mp5Ras chyba da sie na 7 dni ale trzeba mieć pro lucka dobra Kida nie poczuam :D

/nn49261111

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Te jakby skrzydełka to są:

A z tych skrzynek lecą losowe przedmioty które są na liście

Gray HiSec Case jest to" skrzynka darmowa", czyli możemy kupić do niej klucz za GP w Combacie - Tylko na 1 dzień rzeczy

Black HiSec Case jest to "skrzynka płatna", czyli musimy kupić klucz za realne pieniądze. - 1/7/30/90/Perm na tyle dni może polecieć z czarnej skrzynki.

Opublikowano (edytowane)

No wasza dwójka nn49261111 i piecu zawsze pomocnie , leszcze jeszcze co to jest i aktywować to :

?

Sorka że kazałem zamknąć ale jeszcze zapomniałem o to spytać ;]

Ps. Jak odblokować backpacka A znaczy dodatkowy slot w ekwipunku bo chce mieć miny prócz granatów jeszcze ;)

I jest sposób by mieć P90 niemającą odpowiedniego poziomu >?

Edytowane przez TurboKolor
Opublikowano

To paczka która dostałeś (chyba) za wbicie rekruta lub na początku gry. Paczka taka jak ta daje Avitor Glasses-Fajnie wyglądające okularki

Heavy Vest moim zdnaiem dobry dla początkujących którym na speedzie nie zależy.

G23 fajny pistol

L96A1 Pro elo koksiarska snajperka

I scarla. Więcej o tych broniach masz w linkach w moim profilu (linki do tutków o broniach)

To dostaneisz na 7 dni po otwarciu paczki.

Edit skopiowałem teksty o broniach. (TEKSTY ROBIONE PRZEZE MNIE)

MK 16-Scra-l jedna z broni która nie jest doceniana w combat arms moze nie świeci wielkim damage ale recoil jest bardzo przyzwoity tak jak fire rate. Z celownikiem można robić takie cuda jak z CQB ^ ^

Nawet bez celownika z duzej odleglosci mozesz banke trafic jak sie skupisz dzieki świetnej celności.

L96A1 to pierwsza narazie snajperka która bieże na 1 hita zazwyczaj strzały w nogi rowniez koncza sie zgonem co jest duzym +sem. Snajperka na początku nie jest łatwa do opanowania ale warto sie uczyc grac właśnie z ta snajpą scope nie zawsze ogarnia sie w 100% nawet jak ktos juz sie zapoznał z ta bronia scope jak nie ruszamy myszką lekko sie bedzie poruszac na boki no chyba ze abilates i ma sie skilla z recoilem.. -_- Snajpa ma 5 naboi i dość szybo ładuje sie po strzale.Zazwyczaj nawet z tłumiczkiem zabija na hita.Możliwość Customizacji . Z tą snajperka nie dostaneisz kicka na junk chyba ze zbyt bardzo ogarniesz a elite bedzie noobem.Na wieksze odległosci srednio-dobra poniewaz mozna byc pewnym ze trafiles a kolesia nie powali <tzw ślepak> a wogóle nie tak łatwo trafiac na wielkie odległości.Na junk flea jest dość dobra bije na hita czasem wleci jakis noscope czasem jakis head animacja włączenia scope'a jest nieco wolna tak jak animacja wyciagania snajpy lecz to nie jakies wielkie wady.

Wniosek:Typowy powalacz rzadko nie zabije ofiary na jednego hita.Nie bedziesz wyzywany od noobow,nauka grania snajperkami . Bardzo dobra snajperka za gp. polecam kupić sam mająć prawie majora uzywam czasem tej giwerki :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...