Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hacka (nieznam nazwy ale widziałem takiego typka na s25 jak bocił)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo.

chcialbym sie dowiedziec i poprosic o linka do tematu o takowego hacka :

-typek stał na pieskach a mobki same do niego przyłaziły i same padały o.O.o :D dodam że nie zbierał yangow . co to mzoe byc? waithack + mobberhack , expbot?

Jak cos to poprosze o expbota jakiegos fajnego (zeby mozna bylo wyexpic konta na FB) i waithack koniecznie na mały zasięg i Waithack an koniu :P

sory za tyle chaosu ale napewno wynagrodze odpowiednio :P

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

Jestem na 100% pewny ,że to WaitHack + MoberLock . Stoi w miejscu a one padają .:> Znajdziesz je w dziale download :P A waitHack Od KaMeRa nie wiem w czym Ci przeszkadza ? Może tak widać efekty dalekia le tak nie jest -.- .

Opublikowano

macie po + 2x up przeszkadza mi to w kmr modzie bo np. stoje w v1 to cały spot na mnie idzie :P a bodym troche ciezko na klate przyjac :D a ma ktos horse waithack? tzn waithack na koniu?

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

1xup ten expbot od kamera mi niedziała. chce tlyko WAITHACKA NA MAŁY ZASIĘG I WAITHACKA NA KONIU TyllkO TYLE :P

Opublikowano

Tym typkiem bigajacym na waithacku bylem ja :P Jesli chodzi o nick GrzesiekTDI to bylem ja ;p Jest to zwykly kamer mord najnowszy z waithackiem , lub mozna samemu wkleic waithacka sobie do "pack" i tez jest to samo :] Nastepnym razem nie pisz mi zenujacych pw " Juz nagrywam demko " bo mam to w fajce ;p zrobie kolejne postacie i kolejne beda bocily . Podrawiam!