Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Jak najszybciej nabiś lvl peta?

electro;p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zamierzam kupić peta i mam 3 pytania:

1. Czy jak zrobię wrota i wskoczę po nagrodę a pet będzie aktywny to czy jemu też da pd?

2. Jak bije alieny to pet musi też bić aby dopisywało mu pd, czy może sobie tylko latać koło mnie?

3. Czy jeśli ubije kryche i petowi dopisze troche tego pd to ja dostaje normalnie[czyli tak jakby bez peta] czy to co dodało petowi to mi o tyle mniej dopisuje?

Czekam na odpowiedzi daje plusy ;p.

Opublikowano

1. Czy jak zrobię wrota i wskoczę po nagrodę a pet będzie aktywny to czy jemu też da pd?

Tak Nagroda bedzie dodana tobie i petowi.

2. Jak bije alieny to pet musi też bić aby dopisywało mu pd, czy może sobie tylko latać koło mnie?

Nie. Może być w każdym trybie (kamikadze, pasywny, zbieracz), a PD będzie dopisywane

3. Czy jeśli ubije kryche i petowi dopisze troche tego pd to ja dostaje normalnie[czyli tak jakby bez peta] czy to co dodało petowi to mi o tyle mniej dopisuje?

PD dodaje normalnie, a PD chodzi tyle samo do konta i 5% dla peta.

+ :)

28847.gif

32208.gif

Opublikowano

1. pet dostaje pd za bicie alienów, podczas odbierania nagrody za misje i ukończenie wrót.

2. pet dostaje pd w obojętnie jakim trybie lata, może zbierać surki/boxy, latać pasywnie, bić alieny, - dostanie pd.

jeśli go wyłączysz to nie dostanie

3. za ubicie aliena z włączonym petem dostajesz normalnie pd, pet otrzymuje 5% zdobytego przez Ciebie pd ale tak jakby stworzone "z powietrza" :P

np. za kryche masz normalnie bez bosterków 51.200 pd - tyle dostaniesz Ty, dla peta pójdzie 2.560 pd, ale Tobie tego nie odejmie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...